Είναι όμορφες, πλούσιες με την πιο προσεγμένη εμφάνιση σε κάθε κόκκινο χαλί. Ακριβά προϊόντα και επισκέψεις στα σπά; Δεν αποκλείεται, αλλά όταν θέλουν τον καλύτερο τους εαυτό εμπιστεύονται τα κόλπα που αποδίδουν. Έχουν ίσως τα πιο περίεργα και φθηνά μυστικά του κόσμου, οπότε οι ελπίδες μας, ότι δουλεύουν κιόλας, είναι ψηλά. Δοκίμασε τα!

 
Το πρώτο μυστικό που θα σου πούμε έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του κα έρχεται κατευθείαν από τις πασαρέλες της Suki Waterhouse. Το καλό είναι πως σου δίνει τις πιο φυσικές μπούκλες του κόσμου. Το κακό είναι πως αν βάφεις τα μαλλιά σου, θα ξεθωριάσει το χρώμα. Ο λόγος για το «ξέπλυμα» των μαλλιών σου με αναψυκτικό. Μετά από λίγα λεπτά, τα ξεπλένεις και δεν κολλάνε, αλλά οι μπούκλες μένουν. 
 
Το κόλπο της Gwyneth Paltrow για λαμπερό χαμόγελο είναι για γερά «στομάχια». Για δέκα με είκοσι λεπτά καθαρίζει το στόμα της με λίγο λάδι και με άδειο στομάχι. Όχι για να μην τα «βγάλει», αλλά για να αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό, και την στοματική κοιλότητα της. 

 

Ξέρουμε πως δεν θα σε πείσουμε με αυτό που θα σου πούμε, αλλά το καθήκον μας θα το κάνουμε. Προσοχή, η Jennifer Lopez διατηρεί τις καλλίγραμμες καμπύλες… μυρίζοντας λάδι γκρέιπφρουτ για ένα τέταρτο κάθε μέρα. Δεν το τρώει και δεν παραλείπει να βασικά της γεύματα. Απλά πιστεύει τις έρευνες που λένε πως αν το κάνει αυτό μειώνει την όρεξη της. 

 

Τουλάχιστον παράξενη την λες την Sandra Bullock, αλλά ποιες είμαστε εμείς να την κρίνουμε. Είμαστε εδώ απλώς για να σου μεταφέρουμε την σκληρά αποκτημένη γνώση της ηθοποιού πως η κρέμα για τις αιμορροΐδες εξαφανίζουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Φαίνεται πως πριν τα Oscar είναι τόσο χάλια η κατάσταση που θα δοκίμαζε τα πάντα. 

 

Την Halle Berry παρά τα όσα έχει κάνει στην καριέρα της εσύ θα την θυμάσαι πάντα σαν… τους αλαβάστρινους γοφούς με το άσπρο μαγιό στον Bond, τον James Bond. Ξέρουμε πως θες το μυστικό της για την κυτταρίτιδα και στο έχουμε. Όχι δεν είναι κάποιο επώνυμο προϊόν αλλά οι απλοί και ταπεινοί κόκκοι καφέ που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα. 

 

Τα μαλλιά της Zoe Saldana είναι πάντα λεία και λαμπερά και σύμφωνα με την ίδια αυτό οφείλεται στην μάσκα μαλλιών με την μαγιονέζα. Δεν είναι η πρώτη επώνυμη που τη «προτείνει». Αρκούν δέκα λεπτά με την μαγιονέζα και μετά πολύ καλό λούσιμο να φύγει η μυρωδιά.