Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα είναι μεγάάάάλο και καυτό αλλά definitely χωρίς εγκαύματα και ξεφλούδισμα. Προετοίμασε το δέρμα σου σωστά για να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα που θα κρατήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

Έχεις προσέξει ότι το μαυρισμένο δέρμα δείχνει πιο νεανικό και «κόβει» εκατοστά από το σώμα σου… Όμως από την άλλη η ακτινοβολία μπορεί να σου κάνει κακό και μακροπρόθεσμα να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση ακολούθησε τα βήματα που σου δίνουμε, για ασφαλές μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

1. Κάθε εβδομάδα κάνε απολέπιση σε όλο σου το σώμα και ειδικά σε γόνατα και  αγκώνεςγια να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

2. Ενυδάτωσε καθημερινά το δέρμα σου μετά το ντους για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα.

3. Μην κάθεσαι στον ήλιο χωρίς κάποιου είδους προστασία. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς το σωστό αντηλιακό για το σώμα, το πρόσωπο αλλά και για τα μαλλιά!  Χρησιμοποίησε αντηλιακό με δείκτη προστασίας – υψηλότερο στην αρχή, χαμηλότερο αφού μαυρίσεις.

4. Φάε καρότα και βερίκοκα.  Είναι πλούσια σε Β – καροτένιο και βοηθούν την επιδερμίδα σου να αποκτήσει  ομοιόμορφο μπρούτζινο χρώμα.

5. Και που είσαι; Θέλεις ενυδάτωση και χρώμα που διαρκεί; Μην ξεχνάς ποτέ το after sun!