Από τη στιγμή που έγιναν τα... αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης της διάσημης ηθοποιού, μετά από προφανείς και μάλλον αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις, όλοι είχαν να κάνουν ένα πικρόχολο σχόλιο.

Τώρα ήρθε η σειρά της ίδια της Renee Zellweger να μιλήσει. Απαντώντας, λοιπόν, σε σχετική ερώτηση (που δεν μπορούσαν να μην της κάνουν) καθώς αποχωρούσε από την εκδήλωση για τα 21α βραβεία Elle Women In Hollywood, η 45χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Χαίρομαι που ο κόσμος πιστεύει ότι δείχνω διαφορετική. Ζω μια διαφορετική, ευτυχισμένη, πολύ ικανοποιητική ζωή και είμαι ενθουσιασμένη που αυτό βγαίνει και στην εμφάνισή μου». Κάτι, δηλαδή, σαν «περνάω πολύ καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει και στον κόσμο».

Πάντως, είχε ένα δίκιο όταν χαρακτήρισε «ανόητη» τη συζήτηση που γίνεται διεθνώς για το θέμα της εμφάνισής της –λες και δεν είχε ο κόσμος δικά του προβλήματα να ασχοληθεί. Ωστόσο, η ίδια δεν θεωρεί ότι είναι και αγνώριστη! «Ο κόσμος δεν με γνωρίζει στα 40 μου» (και δικαίως αφού έχει να πρωταγωνιστήσει σε ταινία από 2010, με το My Own Love Song), λέει. «Μπορεί και να έχω αλλάξει. Ποιος δεν αλλάζει μεγαλώνοντας;. Είμαι διαφορετική. Είμαι χαρούμενη».  

Πιθανότατα, όλη αυτή η άνεση με την οποία μιλάει για τα κουτσομπολιά που αναφέρονται σε εκείνη, έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι πια… βετεράνος! «Όταν διαβάζεις δημοσιεύματα που σε θέλουν να πεθαίνεις στhν πείνα και να είσαι ανορεξική, νιώθεις απογοήτευση και αδικία. Δεν είναι ευχάριστο να διαβάζεις ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια κάνοντας κάτι».

Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι απλά έχει τον ίδιο πλαστικό χειρουργό με την Daryl Hannah! Ε, συμφωνείτε;