Μπορεί να ξετρέλανε εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο, όμως η ιστορία του μάγου που θριάμβευσε ενάντια στο κακό φαίνεται πως δεν κατάφερε να αφήσει απολύτως ικανοποιημένη, την ίδια τη δημιουργό του, τη συγγραφέα των βιβλίων, J.K. Rowling.

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Wonderland, τώρα που το ξανασκέφτηκε δεν είναι πολύ σίγουρη ότι η Ερμιόνη Γρέιντζερ έπρεπε να καταλήξει στην αγκαλιά του κοκκινομάλλη Ρον. Αποκάλυψε ότι αυτή η επιλογή της έγινε για καθαρά προσωπικούς λόγους κι ότι δεν είχε καμία σχέση με τη λογοτεχνική έκφραση. «Η σχέση ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο ήταν περισσότερο ένας τρόπος να ικανοποιήσω μια δική μου ευχή», είπε και συμπλήρωσε ότι κρίνοντας από τους χαρακτήρες των ηρώων της, αυτό το ζευγάρι πιθανότατα σε μερικά χρόνια θα βρεθεί στο γραφείο ενός συμβούλου γάμου!

Σε απόσπασμα από τη συνέντευξη, που θα δημοσιευτεί ολόκληρη σε λίγες μέρες και προδημοσιεύεται στους Sunday Times υπάρχει και η άποψη της Emma Watson, που ενσάρκωσε την Ερμιόνη στον κινηματογράφο, η οποία συμφωνεί πως η σχέση της με το Ρον δεν έχει και την καλύτερη δυνατή πρόγνωση!

Αν λοιπόν είχες λίγο ξενερώσει κι εσύ για την κατάληξη αυτή, τώρα μπορείς να περηφανεύεσαι ελεύθερα πως το είχες καταλάβει πριν καν το συνειδητοποιήσει η ίδια η Rowling, πως αυτοί οι δύο δεν…