Πτυχίο με κύρος και αναγνώριση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από ένα από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο – το University of Sheffield,  ποιοτική εκπαίδευση, εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας, και αξέχαστη φοιτητική ζωή σε ένα σύγχρονο campus.  Αυτή είναι η πρόταση του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του University of Sheffield, στους υποψήφιους φοιτητές και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. 


Το CITY College δεν είναι απλά ένα συνεργαζόμενο κολέγιο με ξένο πανεπιστήμιο. Είναι ένα από τα 6 ακαδημαϊκά τμήματα (faculties) του βρετανικού Πανεπιστημίου του Sheffield, κι επομένως ένα πλήρες και αναπόσπαστο κομμάτι του – το μόνο που λειτουργεί εκτός Μεγ. Βρετανίας. 

Το Κολέγιο προσφέρει πτυχιακά προγράμματα (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Masters), στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας και της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και το Executive MBA, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων. Στους υποψηφίους των προγραμμάτων Bachelors δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους είτε σε 4 χρόνια (2 στα ελληνικά, 2 στα αγγλικά), είτε σε 3 χρόνια (στα αγγλικά). 
Οι τελειόφοιτοι του CITY College παίρνουν το πτυχίο του University of Sheffield, ένα κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, και στα 20 καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης (24ο στη Ευρώπη, 69ο στον κόσμο – QS World University Rankings 2014-15). Το Πανεπιστήμιο του Sheffield είναι ένα από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και καλύτερα κρατικά Πανεπιστήμια της Αγγλίας. 

ΤΟ CITY College πιστοποιείται κι αναγνωρίζεται από διεθνείς επίσημους φορείς που αναγνωρίζουν την ποιότητα εκπαίδευσης όπως: Quality Assurance Agency, Βρετανικό Συμβούλιο Αναγνώρισης, Ένωση Επαγγελματιών Πληροφορικής Βρετανίας, Σύλλογος Ψυχολόγων Βρετανίας (BPS), Association of MBA’s (ΑΜΒΑ) και Chartered Management Institute (CMI).
Σε μια διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, με φοιτητές και καθηγητές από 15 περίπου διαφορετικές χώρες, η εκπαιδευτική εμπειρία στο CITY College είναι πραγματικά μοναδική.

Διαβάστε νέα σχετικά με το CITY College 

 

Προξ. Κορομηλά 24

Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 275575

email: acadreg@city.academic.gr

www.citycollege.sheffield.eu