Αν πω ότι κατανοώ 100% το πρόβλημα σου, ψέματα θα πω. Βλέπεις η φύση μόνο με μεγάλο στήθος δε με προίκισε,ούτε με άλλα 2-3-5 έστω 10 (το πολύ) άλλα μικροπραγματάκια. Βέβαια, κι εμείς με το μικρότερο από σένα - ή απλά μικρό - μπορεί να μην έχουμε με τι να γεμίσουμε το ντεκολτέ μας και να το κάνουμε τόσο εντυπωσιακό, αλλά από την άλλη γλιτώνουμε τις 9 δυσκολίες που περνάς κι εσύ μέσα στο καλοκαίρι. Ποιές είναι αυτές; 

(Αφιερωμένο στις "χαρισματικές" φίλες μου!)

1. Πρώτο και καλύτερο, άντε να βρεις μπικίνι που να το κρατάει με σιγουριά, να μη στο πιέζει, να μην το στραπατσάρει, να μη σε πονάει σε σημείο να μην μπορείς καν να μπεις στη θάλασσα. Σκέτος εφιάλτης. Αυτό που έχεις ονειρευτεί δεν υπάρχει στο νούμερο σου, αυτό που υπάρχει είναι το λιγότερο ... απαίσιο!

Source: giphy

2. Η λύση είναι το ολόσωμο, που φέτος είναι στη μόδα αλλά δε σημαίνει ότι θα είσαι τυχερή κάθε χρονιά. Έτσι, είσαι καταδικασμένη να μη μαυρίζεις αρκετά και ομοιόμορφα, μόνο στα πόδια και στα χέρια. 

baywatch

3. Φήμες λένε ότι στις τρομερές ζέστες, σε ζεσταίνει παραπάνω. Ιδρώνεις πιο πολύ από εμάς με το στήθος - βερίκοκο. Εμ, τι να σου κάνουμε!

sweating not sexy

4. Και με τα τιραντάκια τι παίζει; Δύσκολα να βρεις κάποιο που να σε κολακεύει και να μη χρειάζεσαι σουτιέν. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σ' αυτή τη ζωή να ξέρεις!

Soruce: giphy

5. Αγχώνεσαι όταν κάνεις ηλιοθεραπεία. Κάποιος μπορεί να τα κοιτάει, να τα ματιάσει, να θεωρεί ότι προκαλείς και άλλες χίλιες δυο σκέψεις που περνούν έτσι χωρίς λόγο από το μυαλό σου. Καταλαβαίνω να μη θες να τραβάς τα βλέμματα εκεί (όλη την ώρα) αλλά μην το σκέφτεσαι τόσο πια.

vintage boobs

6. Το σουτιέν που καλείσαι να φοράς όλη τη μέρα σε ζεσταίνει και σε κουράζει υπερβολικά με τόση ζέστη. Τι λύση υπάρχει; Να μένεις διαρκώς στο σπίτι (όχι μην το κάνεις!).

Source

7. Φόρεμα ανοιχτό στα πλάγια; Ούτε να το σκέφτεσαι! Χρειάζεσαι δυνατό στήριγμα - όχι αστεία!

side boob

8. Ζηλεύεις πραγματικά για όσα ρούχα δεν μπορείς να φορέσεις. Για όλα αυτά τα αέρινα, πιο ανοιχτά, τα ευάερα και ευήλια τέλος πάντων, που εσύ αδυνατείς να βάλεις αλλά όλες οι άλλες μπορούν και τα χαίρονται!

akilah obviously natural hair

9. Απλά ανυπομονείς για ένα πράγμα πλέον: να έρθει ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ! Και πόσο δίκιο έχεις τελικά. Μάλλον μπορώ να μπω λίγο στη θέση σου και σααααα να καταλαβαίνω ένα τσακ περισσότερο όλα τα παραπάνω και τη δύσκολη θέση σου.

mad-men-joan-holloway-boobs