Γνωστός και ως ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα πιο influential streetwear labels, ο NIGO έχει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο χώρο της μόδας.

Για δύο δεκαετίες το απόλυτο icon του Ιαπωνικού στυλ, έχει διαμορφώσει το τοπίο της νεανικής κουλτούρας με αξέχαστα ρούχα και δημιουργίες. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 λοιπόν, τα adidas Originals ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον πρωτοπόρο του street style για μια ξεχωριστή συλλογή: adidas Originals by NIGO.  OK τα ρούχα προορίζονται για αγόρια - κυρίως- αλλά ποιά παό εμάς δεν έχει "κλέψει" ρούχα από την ντουλάπα του; 

Όπως μαρτυρά το πάθος του για τα κλασικά και vintage ρούχα, ο NIGO επιλέγει κομμάτια από την ιστορία των adidas Originals, τα επαναπροσδιορίζει συνδυάζοντας sportswear με σύγχρονο street στυλ δημιουργώντας νέα κομμάτια με urban αισθητική. 

Η συλλογή ρούχων διαθέτει μοναδικά adidas Originals κομμάτια μαζί με sportswear της Αμερικανικής κουλτούρας, όπως coach και varsity jackets, ενώ τα παπούτσια προσφέρoυν μοναδικές παραλλαγές αγαπημένων μοντέλων, όπως το ZX 500 και το Superstar 80. 

Η πλούσια και γεμάτη πάθος ιστορία των adidas Originals σε συνδυασμό με την κληρονομιά του NIGO ως πρωτοπόρου του στυλ και της urban κουλτούρας, επιβεβαιώνουν πως αυτή η συλλογή δεν μπορεί παρά να είναι Original!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: adidas.com/nigo

Η συλλογή adidas Originals by Nigo θα είναι διαθέσιμη από το Νοέμβριο στα adidas stores (www.adidas.gr/storefinder) καθώς και σε επιλεγμένα fashion stores.