Η σειρά Pantene Pro-V Perfect Hydration χαρίζει στα μαλλιά σου την ενυδάτωση που χρειάζονται για να κινούνται ελεύθερα

Οι γυναίκες γνωρίζουν το αίσθημα ελευθερίας όταν τα μαλλιά ανεμίζουν ελεύθερα στους ώμους στο απαλό αεράκι. Είναι μια νεανική και ανέμελη αίσθηση, που σας κάνει να νιώθετε πιο ζωηρή και γεμάτη ζωή. Φανταστείτε εάν μπορούσατε να έχετε αυτή την αίσθηση κάθε στιγμή, οπουδήποτε!

Ωστόσο, οι καθημερινοί παράγοντες δεν μας αφήνουν να πετύχουμε αυτή την τέλεια κίνηση, με αποτέλεσμα να νιώθουμε τα μαλλιά μας βαριά και άτονα, τις μπούκλες μας χωρίς ζωντάνια, σαν να μην έχουν την υγεία που χρειάζονται για να κινούνται πραγματικά ελεύθερα. Έτσι, αντί για ενυδατωμένα μαλλιά - που κινούνται αρμονικά - βλέπετε μαλλιά που κινούνται σαν ένας ενιαίος όγκος, χωρίς φυσική κίνηση, γεγονός που σηματοδοτεί ξηρότητα και φθορά.

Ποια είναι η λύση λοιπόν; Μελετώντας την επιστήμη της κίνησης του νερού στη φύση και του τρόπου που τα επίπεδα υγρασίας στο περιβάλλον μπορούν να επηρεάσουν τη μεταφορά νερού στα μαλλιά, οι επιστήμονες του Pantene Pro-V ανακάλυψαν ότι το μυστικό για μαλλιά που κινούνται ελεύθερα βρίσκεται στη διαχείριση της ποσότητας του νερού που περνάει μέσα και έξω από την τρίχα. Αυτό επηρεάζεται από τη λειτουργία του υδατικού φραγμού της τρίχας, η οποία καταστρέφεται από τη φθορά της επιφάνειάς της - η οποία, εν συνεχεία, οδηγεί στην ξηρότητα.

 

Η επιστημονική σύμβουλος της P&G, Jeni Thomas και μέλος του Pantene Pro-V Hair Research Institute, εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό: «Η ξηρότητα μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη υπόθεση, γιατί δεν είναι και λίγα αυτά που κάνουν οι γυναίκες για να ενυδατώσουν τα μαλλιά τους.  Σε πιο ακραίες περιπτώσεις, αυτή η καταπόνηση που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά σε καθημερινή βάση από το περιβάλλον και το styling σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί η ξηρότητα με τεχνολογίες που απλώς κρύβουν το πρόβλημα. Πολλά ενυδατικά συστατικά σήμερα καλύπτουν την επιφάνεια, κάτι που μπορεί να κάνει τα μαλλιά να δείχνουν βαριά. Επίσης, είναι δυνατό να εμποδίζουν τα μαλλιά να έχουν την ελεύθερη κίνηση που θέλουμε πολλοί από εμάς.»

Ωστόσο, η βοήθεια είναι στα χέρια μας, αφού με βάση τις νέες αυτές γνώσεις για τη λειτουργία του υδατικού φραγμού των μαλλιών, οι επιστήμονες του Pantene Pro-V Hair Research Institute έχουν αναπτύξει προϊόντα με επαναστατικές τεχνολογίες, που βοηθούν στη διαχείριση του επιπέδου υγρασίας των μαλλιών - επιτρέποντάς τους να κινούνται ελεύθερα. Η κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση δίνει στα μαλλιά πλούσια αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη ενυδάτωση, που στοχεύει στις πιο ξηρές περιοχές, με μικρο-ενυδατικά συστατικά για την προστασία της φυσικής λιπαρής επιφάνειας των μαλλιών. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικά ανάλαφρα, απαλά μαλλιά που έχουν την ελευθερία να κινούνται ξανά.

Υποδεχτείτε τη νέα σειρά Pantene Pro-V Perfect Hydration. Μια αγωγή 4 βημάτων για να αποκτήσετε την τέλεια ενυδάτωση στα μαλλιά σας.

  • Βήμα 1: Το σαμπουάν Pantene Pro-V Perfect Hydration είναι η βάση για τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά. Η σωστή ισορροπία μεταξύ των συστατικών καθαρισμού και περιποίησης αφαιρεί τη βρωμιά και τα υπολείμματα, ενώ προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας

 

  • Βήμα 2: Το Pantene Pro-V Perfect Hydration Conditioner είναι η βάση της ρουτίνας περιποίησης. Πρόκειται για μια πλούσια ενυδατική σύνθεση που βασίζεται σε τεχνολογία κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία, για να δίνει στα συστατικά περιποίησης μεγαλύτερη πρόσβαση στην επιφάνεια των μαλλιών

  • Βήμα 3: Για μαλλιά που χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση το Pantene Pro-V Perfect Hydration Nutri-Plus Intensive Hydration Conditioner ενυδατώνει ακόμη και τα πιο ξηρά μαλλιά σε δύο μόνο λεπτά

  • Βήμα 4: Η σύνθεση διπλής φάσης του Pantene Pro-V Perfect Hydration UV Protective Spray βοηθάει στην προστασία της κατάστασης των μαλλιών σας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση, καθώς και μοναδική προστασία από τις ακτίνες UV, που βοηθούν στην προστασία του στιλ σας από τη φθορά του ήλιου