Δε γεννηθήκαμε όλες με χείλη αλα Jolie, είναι γεγονός. Μπορούμε όμως να το "κλέψουμε" λίγο με διάφορα κολπάκια που θα δείξουν τα χείλη μας πιο ζουμερά και γεμάτα. Πάμε να δούμε!

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ξεφλούδισμα τέλος

Τα σκασμένα χείλη που ξεφλουδίζουν δεν πρόκειται ποτέ να δείξουν ούτε θελκτικά ούτε μεγαλύτερα. Πέρα απ’ το να μην τα τραβάς/δαγκώνεις, φρόντιζε να τα ενυδατώνεις σωστά σε κάθε ευκαιρία. Ρίξε ένα lip balm στην τσάντα σου και μη ξεχνάς να το χρησιμοποιείς μέσα στη μέρα και επίσης, καθημερινά μπορείς να κάνεις μασάζ στα χείλη σου με μια οδοντρόβουρτσα κάθε βράδυ. Τονώνει την κυκλοφορία και τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά.

Απολέπιση με κανέλα

Το συγκεκριμένο αγαπημένο (μου) μπαχαρικό δεν είναι τέλεια μόνο για τον καφέ σου αλλά και για τα χείλη σου! Όπως και η μέντα, η κανέλα διεγείρει την περιοχή των χειλιών και τα κάνει να μοιάζουν μεγαλύτερα. Ανακάτεψε λίγο μέλι με ζάχαρη και κανέλα και κάνε μια ελαφριά απολέπιση. Αν κρατηθείς να μην το φας.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Άσε στην άκρη τα σκούρα κραγιόν

Η μόδα των berry lips ανήκει στον χειμώνα. Τώρα την Άνοιξη φρόντισε να επιλέγεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις, οι οποίες δημιουργούν την ψευδαίσθηση των πιο γεμάτων χειλιών, σε αντίθεση με τις σκούρες που ορίζουν αυστηρά το περίγραμμά τους. Δε λέμε ότι το μαύρο αδυνατίζει; Ε, το ίδιο κάνουν και τα σκούρα χρώματα στα χείλη.

Nudes and colours

Tο nude είναι φίλος σου, όπως και οι έντονες χρωματιστές αποχρώσεις. Τα χείλη σε ζουμερούς, ανοιχτόχρωμους τόνους μοιάζουν πάντα μεγαλύτερα, επομένως τώρα την Άνοιξη είναι η ιδανική ευκαιρία να πειραματιστείς με τα αγαπημένα σου φούξια και κοραλλί. Και μη ξεχνάς το gloss!

Μερικά ακόμα tricks:

Διάφανο gloss μόνο στο κέντρο των χειλιών (αντανακλά το φως)

Περίγραμμα με μολύβι, το οποίο θα «βγάλεις» ελάχιστα (το τονίζω, ελάχιστα) προς τα έξω.

Καλή επιτυχία! Smooch!