Asta la vista baby!

Παραπατώντας -ελαφρώς- από τις 4 Margarita cocktails  που ήπια- μία κλασική, μία Spicy Pineapple Margarita και δύο Mango Margarita-   ξύπνησε η Φρίντα Κάλο μέσα μου - ξέρεις η διάσημη Μεξικάνα ζωγράφος και άρχισα να βγάζω selfies με σομπρέρος, καλαμάκια-μουστάκια - πόντσος και κακτάκια. Μέχρι και τη ζωγραφική σκέφτηκα να αρχίσω!

 

 

Μπαίνοντας προχτές το βραδάκι στο αγαπημένα Fridays στο Κεφαλάρι εγκατέλειψα τα σχέδιά μου για ταπεινές διακοπές στο εξοχικό μας στην Ανάβυσσο (κρίση γαρ)... Αποφάσισα πως φέτος θα βγω στο... δρόμο για αυθεντικές, γευστικές απολαύσεις. Κι ο προορισμός είναι ένας. Τα TGI Fridays™ για MEXICAN ANTOJITOS!

 

 

Τσακίζοντας τα πεντανόστιμα  Chips & Dips: Corn ή Flour Tortilla Chips με 5 συνοδευτικά dips: Lime Cilantro, Fresh Guacamole, Mexican Salsa, Chipotle Sour Cream και Ranchero Sauce έριξα εντυπωσιασμένες ματιές στο σκηνικό που έχει στηθεί μέσα στα στα εστιατόρια.

 

Για αυτό το καλοκαίρι οι χαρούμενοι  άνθρωποι της αλυσίδας των αγαπημένων μας hot spots   έστησαν - in house - τη μικρογραφία ενός παραδοσιακού μεξακάνικου  street food resto. Tα έντονα χρώματα, οι μαράκες, τα κακτάκια,τα sexy  χαμόγελα, η διάχυτη καλή διάθεση     ανοίγουν την όρεξή μας για νέες εμπειρίες. 

Τα TGI Fridaysσας προσκαλούν να δοκιμάσετε τα Mexican Antojitos και να ζήσετε την παραδοσιακή street food εμπειρία που προσφέρεται στις τοπικές αγορές των δρόμων του Μεξικό. Οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι πολλοί και λαχταριστοί.

Απολαύστε χαρακτηριστικές μεξικάνικες γεύσεις, όπως τα Pancho Villa Nachos με μοσχάρι σιγομαγειρεμένο στο φούρνο ή το Diego Rivera Burrito Bowl με ρύζι, καλαμπόκι, guacamole και κόκκινα φασόλια μαγειρεμένα με chili.

Δημιουργήστε το δικό σας συνδυασμό Tacos για ορεκτικό ή κυρίως γεύμα, επιλέγοντας ανάμεσα σε Street tacos (3 tacos με επιλογή filling από ψιλοκομμένο μοσχάρι, χοιρινό carnitas ή chicken ranchero), Double street tacos -για διπλάσια απόλαυση- με 6 tacos και επιλογή δύο διαφορετικών filling ή Tacos plate για εσάς που θέλετε να συνοδεύσετε τα tacos με 2 παραδοσιακά sides. Επιλέξτε τα sides που προτιμάτε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές και ιδιαίτερες γεύσεις: Fresh Lime Cilantro Corn Mix, Spicy Corn Mix, Red Beans Mix, Green Rice, Spanish Rice και Guacamole.

 

Και επειδή Μεξικό χωρίς margaritas δε γίνεται, δοκιμάστε το αγαπημένο cocktail στις καλοκαιρινές του εκδοχές με βάση την τεκίλα Jose Cuervo®: The Best FridaysMargarita, Spicy Pineapple Margarita και Mango Margarita! Συνδυάζονται ιδανικά με τα Chips & Dips: Corn ή Flour Tortilla Chips με 5 συνοδευτικά dips: Lime Cilantro, Fresh Guacamole, Mexican Salsa, Chipotle Sour Cream και Ranchero Sauce

Έως τα τέλη Αυγούστου, η λαχτάρα για αυθεντικές Μεξικάνικες γεύσεις ικανοποιείται μόνο με MEXICAN ANTOJITOS στα TGI Fridays!