Τι κάνει κάποιον σέξι; Το κορμί του, η αύρα του, το χαμόγελό του ή το χιούμορ του; Μπορεί όλα τα παραπάνω, μπορεί και τίποτα από αυτά... Δες εδώ κάποια χαρακτηριστικά που δείχνουν τη γοητεία σε μια γυναίκα.Σίγουρα, για να είσαι σέξι, πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και σίγουρα πρέπει να έχεις γεννηθεί με αυτό το χαρακτηριστικό... Χωρίς, ωστόσο, να σημαίνει, πως δεν μπορείς να το καλλιεργήσεις και να εξελίξεις το σεξαπίλ σου... Πως θα το κάνεις; Με τις παρακάτω αλλαγές:

1. Να είσαι φυσική

Το επιτηδευμένο στυλ, δεν άρεσε ποτέ σε κανέναν και είναι τελείως αντί-σεξουαλικό. Προσπάθησε να είσαι φυσική -στα μαλλιά σου, στο ύφος σου, στο μακιγιάζ και στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

2. Να απολαμβάνεις το σεξ χωρίς τύψεις

Πάρα πολλές γυναίκες, με έντονη σεξουαλικότητα, δυστυχώς δεν απολαμβάνουν το σεξ και γίνονται ασέξουαλ, επειδή νιώθουν τύψεις για τα κοινωνικά πρότυπα και για το τι θα πουν οι άλλοι. Εάν σταματήσεις να το κάνεις αυτό, θα νιώσεις πιο απελευθερωμένες και πιο σέξι, συνεπώς!

3. Να κάνεις ένα σέξι κούρεμα ή χτένισμα

Θα σε ανανεώσει πολύ! Ειδικά εάν επιλέξεις μια φράντζα, ή αφέλειες, που είναι ακόμα πιο σέξυ. Δες εδώ πως το χρώμα των μαλλιών σου, δείχνει πόσο σέξυ είσαι!

4. Να αγοράσεις  νέα ρούχα κι αξεσουάρ

Το να φοράς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ρίχνει την αυτοπεποίθησή σου και επομένως και το σεξαπίλ σου. Πήγαινε για shopping λοιπόν!

5. Να το πιστέψεις

Δε σου λέω να κάνεις σαν τρελή και να λες κάθε στιγμή στον εαυτό σου «πο, πο, τι κ*@!) που είμαι», αλλά καλό είναι να νιώσεις ότι έχεις υψηλή σεξουαλικότητα και να το πιστέψεις. Αυτό βγαίνει προς τα έξω, και το αντιλαμβάνονται και οι άλλοι.

6. Να αγοράσεις καινούρια εσώρουχα


Κλασσική λύση, τα πρωτοφορεμένα εσώρουχα σου δίνουν άλλο αέρα και ακόμα κι αν δεν υπάρχει η πιθανότητα να τα δει κάποιος εκείνη την ημέρα που θα τα φορέσεις, εσύ αισθάνεσαι σέξι. Δες εδώ πως το σουτιέν σου, δείχνει πράγματα για τον χαρακτήρα σου!

7. Να φορέσεις κραγιόν και ειδικά στη χρωματική παλέτα του κόκκινου!


Δες εδώ τι δείχνει το χρώμα του κραγιόν, για την προσωπικότητά σου. Το κραγιόν, είναι άλλο ένα σεξουαλικό, κλασσικό κόλπο που σε κάνει πιο θελκτική και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Δες εδώ τα βήματα για να βάλεις σωστά κραγιόν.

8. Να μαυρίσεις

Υπάρχει πιο κατάλληλη εποχή από αυτή για να κάνεις ένα άψογο μαύρισμα που θα σε κάνει σέξι -και θα κρύβει και την κυτταρίτιδα; Προετοιμάσου κατάλληλα για να μαυρίσεις με αυτούς τους τρόπους!

9. Να αποκτήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα

Κι αν αυτό δεν το έχεις από τη φύση σου, τότε μπορείς να το φτιάξεις; Με ένα ωραίο μακιγιάζ, έντονο αλλά όχι και υπερβολικό και με μεγάλες βλεφαρίδες που μαγνητίζουν και είναι πολύ σέξι! Δες εδώ πως θα βάλεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες -εάν δεν τις διαθέτεις από μόνη σου.

10. Να σταματήσεις να νοιάζεσαι για όλα και κυρίως για τη γνώμη των άλλων

Λένε πολλοί πως όταν σταματάς να αγχώνεσαι και να σε προβληματίζει ένα θέμα, τότε λύνεται! Μην τρελαίνεσαι λοιπόν, Πίστεψε στον εαυτό σου, είσαι σέξι, κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει σέξι, και απλά, πέρνα καλά!