Εχεις δει πολλές φορές σε ταινίες και σειρές που ένας ήρωας αναγκάζεται να μπλέξει με έναν άλλον που δεν τον γουστάρει καθόλου, αλλά τελικά μένει μαζί του γιατί ελπίζει ότι κάπου θα του φανεί χρήσιμος...; Ε, κάπως έτσι παίζει και με μένα με το Y-olo.gr. Αφού τα κορίτσια τόσο καιρό εδώ ήταν μαζόχες και με ανέχονταν βρήκαν πως θα τους χρησιμεύσω. Θα μου κάνουν όλες τις ερωτήσεις που δεν κάνουν στα αγόρια-άντρες τους και εγώ θα τους δώσω τις απαντήσεις που αν τις άκουγαν από αυτούς πιθανότατα την επόμενη μέρα θα κατέληγαν αγκαλιά με ένα κουβά παγωτό. Στέργιος to the rescue σα να λέμε.

Και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πακτωλό αποριών που έχουν κι αυτές και εν γένει εσείς οι γυναίκες ως προς τους άντρες. Άλλες από αυτές έχουν απαντηθεί επισταμένως και ξεχωριστά στο παρελθόν, άλλες πάλι τις παραλείψαμε, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο. Όπως και να έχει εδώ τα βλέπεις όλα μαζεμένα.

1) Ερώτηση: Γιατί οι άντρες είμαστε τόσο πωρωμένοι με το γυναικείο στήθος.

Απάντηση: Γιατί δεν το έχουμε. Και αν το είχαμε θα το χουφτώναμε όλη μέρα. Δες αναλυτικά εδώ.

2) Ερώτηση: Τι θέλουμε να κάνουμε σε ένα ραντεβού;

Απάντηση: Βασικά να είμαστε ο εαυτός μας και να ξετρελαθείτε μαζί μας και να καταλήξουμε να κάνουμε σεξ ή έστω να φιλιόμαστε.

3) Ερώτηση: Τι το συναρπαστικό έχει το ποδόσφαιρο; 22 γυμνασμένοι να τρέχουν πάνω κάτω και να ιδρώνουν...

Απάντηση: Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σε εξιτάρει. Δεν είναι ο δικός μας λόγος, αλλά θα έπρεπε να είναι αρκετός για να σου κλείσει το στόμα και να αποφύγουμε να απαντήσουμε.

4) Ερώτηση: Πώς θα καταλάβετε αν σας θέλουμε για σχέση ή σκέτο σεξ;

Απάντηση:  Στην πρώτη περίπτωση δεν θα επιχειρήσουμε να κάνουμε κατά μέτωπον επίθεση και να πιάσουμε ό,τι πιάνεται, αλλά θα εστιάσουμε σε άλλα πράγματα. Να σας μάθουμε βασικά. Αν θέλουμε μόνο σεξ τότε λειτουργούμε με το σκεπτικό βουρ στον πατσά. Συμπάθα με για το πατσας, τρόπος του λέγειν.

5) Ερώτηση: Μπορούν άντρες και γυναίκες να έχουν φιλικές σχέσεις;

Απάντηση: Ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να έχουν φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά το σεξ. Εκτός κι αν η κοπέλα δεν μας ελκύει καθόλου εξωτερικά οπότε μπορεί και ναι.

6) Ερώτηση: Τι συζητάμε μεταξύ μας, όταν δεν υπάρχει θηλυκή παρουσία;

 Απάντηση: Για ρίξε ένα αναλυτικό βλέφαρο εδώ.

7) Ερώτηση: Γιατί εξαφανιζόμαστε όταν δεν μας αρέσει μια κοπέλα, αντί να της το πούμε στα ίσια;

 Απάντηση: Το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες ότι με τα λόγια δεν τα πάμε καλά. Εξάλλου, κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μην λέγονται. Θα το εκτιμήσεις αργότερα που φερθήκαμε τόσο ευγενικά.

8) Ερώτηση: Τι μας ξενερώνει περισσότερο στις γυναίκες;

Απάντηση: Εκτός από αυτά, το να είναι πολύ επιτηδευμένες, να ανοίγουν το στόμα τους και να βγαίνουν βατράχια και να βωμολοχούν σαν νταλικέρηδες.

9) Ερώτηση: Πότε λέτε το Σ΄Αγαπώ σε μια κοπέλα;

Απάντηση: Το ερώτημα δεν είναι αυτό. Το ερώτημα είναι πότε το εννοούμε. Γιατί μπορεί να στο πούμε όποτε σε βολεύει και να μην ισχύει. Όταν θα το εννοούμε θα το καταλάβεις.

10) Ερώτηση: Γιατί αποκαλείτε τσούλα μια κοπέλα που πάει με πολλούς;

Απάντηση: Ποιος αλήτης τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο; Να ξέρεις ότι οι άντρες αποκαλούν τσούλες μόνο όσες δεν τους κάθονται. Όλες οι άλλες είναι μια χαρά κοπέλες.