Και ενώ οι εβδομάδες διαδέχονται η μια την άλλη, ο καιρός δεν λέει να καταλήξει κάπου. Εγώ όμως είμαι αποφασισμένη. Αφήνω πίσω μου κάθε τι καλοκαιρινό και εντάσσω στην καθημερινότητά μου Φθινοπωρινές μυρωδιές, υφές και αποχρώσεις!

Αν και Capri-corn-girl θα μπορούσα άνετα να είμαι και Ψαράκι αφού το μπάνιο είναι από τις πιο αγαπημένες μου, καθημερινές συνήθειες που με βοηθάνε να χαλαρώσω. Κάνοντας πέρα κάθε μυρωδιά καρύδας, ανανά και οτιδήποτε άλλο «ξωτικό», το τελευταίο διάστημα έχω κυριολεκτικά λατρέψει το Αφρόλουτρο της Le Petit Marseiliais! Όχι για κανέναν άλλο λόγο – θα μου πεις αφρόλουτρο είναι – αλλά για το μεθυστικό άρωμα από λάδι φουντουκιού και βασιλικό πολτό! Μοιάζει να είναι τόσο πολύτιμο όσο ακούγεται και πραγματικά καταφέρνει να διώξει μακριά κάθε τι που απασχολεί το μυαλό μου στο τέλος της μέρας!

Εγώ στα Yamamay για ένα σουτιέν πήγαινα… Τελικά πήρα δύο (γιατί είχαν το δεύτερο στη μισή τιμή) και μια λίμα. Ιδέα δεν είχα ότι πουλούσαν και τέτοιες. Την πέτυχα με την άκρη του ματιού μου στο ταμείο την ώρα που πλήρωνα. Βία να έκανε 2 ευρώ απ’ όσο θυμάμαι. Ήθελα μια και σκέφτηκα ότι να, άλλη μια καλή προσφορά (δλδ πόσο να κάνει μια λίμα;;;). Ε λοιπόν είναι τόσο καλή – τελευταία είχα εγκαταλείψει το σπορ γιατί όσες είχε τύχει να αγοράσω αντί να μου λιμάρουν, μου έγδερναν τα νύχια – που αποφάσισα να ασχοληθώ και με το μανικιούρ μου, μόνη μου (άσε πονεμένη ιστορία, θα στην πω άλλη φορά).

Αυτό με οδήγησε στο να «ξεθάψω» το Coffee Break! Όχι δεν έχω μπερδέψει τα λόγια μου. Εννοώ το αγαπημένο μου για την εποχή, βερνίκι της ORLY! Νιώθω ότι είναι ακόμη νωρίς για έντονα κόκκινα, μοβ και μαύρα και αυτό το σκούρο, καφέ nude αποδείχθηκε ιδανικό για την περίσταση! Κάνει τα νύχια να φαίνονται όμορφα και περιποιημένα χωρίς να δείχνουν ΤΟΣΟ βαμμένα!

Για το τέλος άφησα μια άφιξη από τα «ξένα»! Κλασικά, κάθε τρεις και λίγο, τα  χείλη μου σκάνε και θυμίζουν σκηνικά της ερήμου. Της απέραντης ερήμου. Κάπου εκεί έρχεται πάντα ο ήρωας από τη LUSH να σώσει την κατάσταση! Το lip scrub με άρωμα & γεύση pop corn είναι χειροποίητο – λένε - και περιέχει λάδι καρύδας, πολέντα, θαλασσινό αλάτι, ζάχαρη και λάδι jojoba. Μεταξύ μας, ο ισχυρισμός ότι έχει μυρωδιά pop corn θα παραμείνει ισχυρισμός. Εμένα προσωπικά μου βγάζει κάτι σε ψημένη καραμέλα με μια ξινίλα μαζί. Κατά τα άλλα το έχω λατρέψει!!!! Το εφαρμόζω πρωί-βράδυ. Βάζω μια τόση δα ποσότητα και στην αρχή την τρίβω με το δάχτυλο για να πάει παντού και στη συνέχεια τρίβω τα χείλη μεταξύ τους. Το ότι δεν είναι νωπή η σύσταση το κάνει λίγο ενοχλητικό καμιά φορά γιατί είναι αρκετά ξηρό αλλά δεν με πειράζει. Δεν έχω δει ξανά τα χείλη μου σκασμένα από τότε που το πήρα. Τώρα, είμαι έτοιμη για φίλημα!

Άλλωστε…

You Only Live Once!!!