Απόφοιτους ή φοιτητές μάρκετινγκ, διαφήμισης, λογιστικής, γραφιστικής, οικονομικών, φαρμακευτικής, κοινωνικών επιστημών και πολλών άλλων ειδικοτήτων αναζητούν εταιρείες και οργανισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό (25 Μαίου με 31 Μαίου). Για δες τι σε ενδιαφέρει!

Ελλάδα

Else Agency: Η διαφημιστική εταιρεία «ELSE AGENCY» που βρίσκεται στην Αθήνα, αναζητά για πρακτική άσκηση απόφοιτους στον τομέα του digital marketing, της διαφήμισης και των social media. Πληροφορίες εδώ.

Sticky: Η εταιρεία Sticky που βρίσκεται στο Ελληνικό αναζητά γραφίστα για πρακτική άσκηση. Απαραίτητα προσόντα:
-Άριστη γνώση προγραμμάτων Abode Photoshop, Illustrator, In Design.
-Άριστη γνώση Αγγλικών.
-Δημιουργικότητα, αισθητική, υπευθυνότητα, οργανωτικότητα, διάθεση για δουλειά, ενημερωμένος, συνεργάσιμος.
-Στο sticky θέλουν πάντα να έχουν την καλύτερη δημιουργική ομάδα με άτομα που επενδύουν στο μέλλον, με προοπτικές εξέλιξης μέσα σε ένα ευχάριστο δημιουργικό περιβάλλον. Η συνεχής διεύρυνση σε καινούργια προϊόντα, η καθημερινή ανάθεση ποικιλίας έργων και η άμεση αναγνώριση των πελατών είναι πρόκληση και αποτελούν επιπλέον κίνητρο για την ομάδα της Sticky. Πληροφορίες εδώ.

Y-olo.gr.: Ναι, εμείς, ζητάμε απόφοιτους ήκαι σπουδαστές  MME, δημοσιογράφους ιδιωτικών σχολών-  για άμεση συνεργασία σε επίπεδο πρακτικής άσκησης στο αγαπημένο σας νεανικό site.  Αν, λοιπόν, θέλεις να μάθεις τα πάντα και φυσικά να γράφεις σε ένα από τα πιο νέα δυναμικά sites  στείλε  τώρα το βιογραφικό σου ή τηλεφώνησέ μας. Αν μιλάς και κάποια ξένη γλώσσα ακόμη καλύτερα.  Τα πολλά και τα δύσκολα θα στα μάθουμε εμείς,. εσύ, όμως, πρέπει να έχεις αγάπη για τη δημοσιογραφία,  κέφι, συνέπεια και όρεξη.

Είμαστε στην Αθήνα, και για βιογραφικά μπορείς να στείλεις εδώ:ddamigou@elseagency.gr. ή να μας τηλεφωνήσεις στα 210: 61 00 211 και 210 61 00 212.

Μαζί με το βιογραφικό σου στείλε μας και δείγμα κειμένων σου, ε;

MATRIX: Η MATRIX Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων Ανώνυμη Εταιρεία,  με ηγετική θέση στο χώρο της μεσιτείας ασφαλίσεων/αντασφαλίσεων  και έδρα το κέντρο της Αθήνας, ζητά να προσλάβει Φοιτητή / Φοιτήτρια ΤΕΙ Λογιστικής μέσω 6μηνης πρακτικής άσκησης.
Καθήκοντα:
-Εισπράξεις-Πληρωμές σταθερού πελατολογίου
-Επικοινωνία με πελάτες-αντασφαλιστές
-Συμφωνία λογαριασμών
-Εγγραφές λογιστικής KΕΦΑΛΑΙΟΥ
-Υποβοήθηση reporting
-Αρχειοθέτηση
Προσόντα:
-Άριστη χρήση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά)
-Πολύ καλή χρήση Microsoft Office (κυρίως excel)
-Κατά προτίμηση γνώση Κεφαλαίου
Παροχές εταιρείας:
-Προοπτικές εξέλιξης σε αναπτυσσόμενο περιβάλλον. 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εξωτερικό
- To European Medicines Agency που βρίσκεται στο Λονδίνο, αναζητά απόφοιτους πανεπιστημίου για πρακτική άσκηση που ξεκινά την 1 Οκτωβρίου ή την 1 Απριλίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να γνωρίζουν άριστα αγγλικά και να είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου σε τομείς όπως η φαρμακευτική, η ιατρική, η χημεία κ.α. Δίνεται μισθός 1.350 λίρες τον μήνα. Βιογραφικά μέχρι 15 Ιουνίου στο traineeship@ema.europa.eu.

-Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του προγράμματος The Young Professionals Program αναζητά άτομα μέχρι 32 ετών με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στους παρακάτω τομείς: οικονομικά, παιδαγωγικά, δημόσια υγεία, κοινωνικές επιστήμες, μηχανολογία, urban planning, agriculture, natural resources, επικοινωνία, ανθρώπινο δυναμικό κ.α.Επίσης, απαραίτητα προσόντα είναι τα άριστα αγγλικά και τα γαλλικά ή ισπανικά ή ρώσικα ή κινέζικα είναι επιθυμητά. Προσφέρεται ανταγωνιστικός μισθός. Βιογραφικά μέχρι 30 Ιουνίου. Πληροφορίες εδώ.