ΣΙΝΕΜΑ

Χαμένος Παράδεισος  (Escobar: Paradise Lost) του Αντρέα Ντι Στέφανο

Με τους Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζος Χάτσερσον, Μπρέιντι Κορμπέ, Κλαούντια Τράισακ, Άνα Ζιραρντό, Κάρλος Μπαρδέμ

Ο Νικ θεωρεί ότι έχει βρει τον επί γης παράδεισο όταν φτάνει στην Κολομβία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ήδη ο αδερφός του. Τιρκουάζ λίμνες, κατάλευκες αμμουδιές, τέλεια κύματα – όλα μοιάζουν όνειρο για τον νεαρό Καναδό σέρφερ, ειδικά όταν συναντά τη Μαρία, μία πανέμορφη νεαρή Κολομβιανή, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Ο πρώτος καιρός περνά ειδυλλιακά, μέχρι που η Μαρία τον συστήνει στον θείο της: τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ. Σιγά-σιγά, ο Νικ θα μπει όλο και πιο βαθιά στην τεράστια εγκληματική οργάνωση του Εσκομπάρ, η δεσποτική αλλά και χαρισματική προσωπικότητα του οποίου ελέγχει τους πάντες γύρω του. Θα μπορέσει να ξεφύγει από τα φονικά δίχτυα του καρτέλ όταν πια η κατάσταση εκτροχιαστεί; Η ταινία ξεκινά σε μια χρονική περίοδο όταν οι Κολομβιανοί έβλεπαν τον Εσκομπάρ σαν έναν πολύ ευκατάστατο άνδρα αλλά λίγοι υποπτεύονταν ότι έκανε εμπόριο κοκαΐνης, ειδικά αφού το ναρκωτικό δεν θεωρούνταν ιδιαίτερα βλαβερό ή ασυνήθιστο. Καθώς ήταν πολύ διαδεδομένη θεραπεία για τη μαλάρια ή και ένα κοινό κρυολόγημα, όλοι πίστευαν ότι το εμπόριο αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Όλοι ανεξαιρέτως οι διάλογοι του Εσκομπάρ στην ταινία βασίζονται σε πραγματικές δηλώσεις του, όπως και διάφορες λεπτομέρειες που μοιάζουν απίστευτες αλλά είναι αληθινές, όπως το γεγονός ότι ο Εσκομπάρ αγόρασε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο πέθαναν οι πραγματικοί Μπόνι και Κλάιντ, και περνούσε ώρες καθισμένος στο σημείο ακριβώς που ξεψύχησε η Μπόνι. Η επιλογή του Μπενίσιο Ντελ Τόρο ήταν αυτονόητη για τον Ντι Στέφανο, αφού, όπως εξηγεί, χρειαζόταν έναν ηθοποιό με τόσο μαγνητική παρουσία στην οθόνη που θα είναι το κέντρο βάρους ολόκληρης  της ταινίας, ακόμη και στις σκηνές από τις οποίες απουσιάζει. Η απόφαση να δώσει τον ρόλο του Νικ στον Τζος Χάτσερσον ήταν λιγότερο προφανής, αλλά ο νεαρός ηθοποιός τον έπεισε στη συνάντησή του με τα όσα είπε για τον ρόλο, ενώ είχε μία ήδη στενή σχέση με τον Ντελ Τόρο, αφού ο τελευταίος τον είχε σκηνοθετήσει στο «7 Days in Havana».

Άγνωστη Γη (Unknown Land) του Μάνουελ ντε Κόκο

Με τους Μάνο Κοκορομύτη, Σάια Σάλεμ, Ντάνιελ Πλάκετ

Αραβική Ανοιξη, Υεμένη 2011, η επανάσταση συνεχίζεται. Είναι η εποχή των μουσώνων και στο νησί Σοκότρα η ζωή κυλά ήρεμα. Ένα ιστιοφόρο με Ισραηλινή σημαία βυθίζεται και οι έρευνες για επιζώντες ξεκινούν. Το σώμα ενός ναυαγού ξεβράζεται σε μια παραλία.   Στην άλλη άκρη του νησιού ένας ντόπιος βλέπει στα όνειρά του το ναυαγό, ο οποίος ζητά τη βοήθειά του.  Μέσα από το σώμα του ναυαγού, ενός ανθρώπου που έβλεπε τη ζωή του να βυθίζεται, ξεκινά αυτή η περιπέτεια με σκοπό να τον αφυπνίσει και να του θυμίσει να είναι ευγνώμων. Θα ανατρέψει το πεπρωμένο; Θα επιστρέψει πίσω ζωντανός;

Η Συνταγή της Πωλέτ (Paulette) του Ζερόμ Ενρικό

Με τους Μπερναντέτ Λαφόν, Καρμέν Μαουρά, Ντομινίκ Λεβανάν, Φρανσουά Μπερτίν

Η γιαγιά Πωλέτ από τότε που έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο βρίσκεται σε άρνηση και έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. Εκτός από τη μοναξιά, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ζει σε μία φτωχογειτονιά στα προάστια του Παρισιού, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την κόρη της, σιχαίνεται τον γαμπρό της και απεχθάνεται το ρόλο της γιαγιάς. Όμως μία αναπάντεχη «ανακάλυψη» θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή! Η Πωλέτ μυρίστηκε ότι στη γειτονιά της ανθεί ένα ιδιαίτερα επικερδές εμπόριο: αυτό της κάνναβης. Αποφασίζει, λοιπόν, να ανοίξει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες και να πάρει την τύχη στα χέρια της. Ξεκινάει μία διαφορετική «καριέρα» που, χάρη στη μυστική της «συνταγή», θα της φέρνει χρήμα και επιτυχία, αλλά θα την μπλέξει παράλληλα σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες...!

Πηγή: myfilm.gr

Sssh! Silent Movies: Berlin, Symphony of a Great City, Walter Ruttmann, 1927 @ Bios

Το καθιερωμένο θερινό κινηματογραφικό event του Bios είναι κα φέτος εδώ. Κάθε Πέμπτη ταινίες από συγκεκριμένα ρεύματα του κινηματογράφου όπως ο ιταλικός υπερρεαλισμός του ΄60 ή ο γαλλικός ρεαλισμός του ‘60-’70 έρχονται στο πανί της ταράτσας. με noir αισθητική και θέα την Ακρόπολη. Το BIOS και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζουν για 5η συνεχόμενη χρονιά, το μοναδικό πρότζεκτ των Sssh! Silent Movies, μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios με την πλατφόρμα των ακουστικών Sssh! Silent Show. Την Πέμπτη 21 Μαΐου, μια ειδική προβολή με καλεσμένο των Sssh! Silent Movies τον μουσικό Hior Chronik, ο οποίος θα βρεθεί στην ταράτσα του bios για το ambient soundtrack της ταινίας. Πρόκειται για την ασπρόμαυρη βωβή ταινία του Γερμανού σκηνοθέτηΒάλτερ Ρούτμαν (Walter Ruttmann) Berlin, Symphony of a Great City, Βερολίνο, συμφωνία μιας μεγαλούπολης. Μια περιπλάνηση στο μεσοπολεμικό Βερολίνο του 1927 που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία της 7ης Τέχνης, αποκαλύπτοντας την πολυσύνθετη πραγματικότητα της γερμανικής μητρόπολης όπως καταγράφεται στη διάρκεια μιας μέρας.  Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τους ανθρώπους του Sssh! Silent Show, επιλέγοντας κάθε φορά ανάμεσα στον ήχο της ταινίας ή το live DJ set που παίζει ζωντανά στο δεύτερο κανάλι των ακουστικών στη διάρκεια της ταινίας.  Μια σινεφίλ συμμετοχική εμπειρία πρόσληψης αγαπημένων ταινιών από το 1927 μέχρι το 1997 που επικεντρώνεται στη διαφορετικότητα της συνθήκης προβολής της. Τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

ΘΕΑΤΡΟ-PERFORMANCE

Σταγόνες πάνω σε καυτές πέτρες @ Baumstrasse

Οι «Σταγόνες πάνω σε καυτές πέτρες» του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ, μετά τα συνεχή sold out, παίρνουν παράταση και θα παρουσιαστούν ξανά τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Μαΐου, στο Baumstrasse – Δρόμος με Δέντρα. Οι «Σταγόνες πάνω σε καυτές πέτρες», μια κωμωδία με ψευτοτραγικό τέλος, είναι ένα πρώιμο αυτοβιογραφικό έργο του Φασμπίντερ. Όταν γράφτηκε, ήταν περίπου είκοσι χρονών, σε μια περίοδο προσωπικής και καλλιτεχνικής αβεβαιότητας, αφηγείται μια απλή ιστορία: δύο άνθρωποι γνωρίζονται, ερωτεύονται και χωρίζουν. Μέσα από το πρίσμα μιας προσωπικής σχέσης, εγγράφει πάνω της τη σχέση του με τη ζωή, σύμφωνα με τα κυρίαρχα θέματα που τον απασχόλησαν: την αγάπη, τη βία, τη σεξουαλικότητα, το χάος και τη διχόνοια.

Σ’ αυτό το έργο, παρακολουθείται η αγάπη ενός νέου και ενός μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα, στην οποία επεμβαίνουν δύο γυναίκες, μέσα από τα βασικά δίπολα του Φασμπίντερ: αγάπη και φρίκη, σεξ και θάνατος. Οι χαρακτήρες του έργου πολεμούν τη συναισθηματική εξάρτηση σαν να είναι αρρώστια, παλεύουν για την εξουσία στη δυαδική σχέση και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να είναι νικητές. Όσο τυραννικά λειτουργεί μια κοινωνία, τόσο τυραννικά λειτουργούν και οι σχέσεις από τις οποίες συγκροτείται. Δε μιλάμε για πόλεμο μεταξύ των φύλων, μιλάμε για μια αέναη μάχη μεταξύ εξουσιαζόμενων και εξουσιαστών, που καταλήγει στην ολοκληρωτική απώλεια, όχι ως τιμωρία, αλλά ως μια φευγαλέα αυτογνωσία. Μια στιγμιαία γνώση για μελλοντικές προβολές.

Απόδοση, σκηνοθεσία, σκηνικός χώρος: Μιχάλης Πανάδης

Πρωτότυπη μουσική: Μαρίζα Ρίζου

Παίζουν: Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Σουλεϊμάν, Δανάη Παπουτσή, Νατάσα Παπανδρέου

Σερβίων 8 (2ος Όροφος), Βοτανικός , Ώρες 11.30-14.30 και 17.30-21.30, http://www.dentra.gr/en.html, Δευτέρα 25 & Τρίτη 26 Μαΐου στις 21:30, Διάρκεια: 80′ (χωρίς διάλειμμα), Τιμές: 10€ κανονικό, 5€ μειωμένο

FF2 Festival @ Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Στα πλαίσια του Fast Forward Festival 2, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσιάζει από 21 έως 24 Μαΐου, την performance "X Apartments - Athens".

Ποιοι ζουν σε αυτή την πόλη και πώς ζουν; Τι ιστορίες κρύβουν τα σπίτια της; Ποιο είναι το αφήγημα που συντίθεται από τις ιστορίες των κατοίκων της – προνομιούχων και μη, γηγενών και μεταναστών, νέων και ηλικιωμένων; Το X Apartments προτρέπει τους θεατές να γίνουν για λίγες ώρες οδοιπόροι στην άγνωστη ιδιωτική ζώνη της πόλης, περιπατητές και ρομαντικοί flaneurs που επισκέπτονται τα σπίτια συμπολιτών τους για να συναντηθούν με τη ζωή τους σε ένα συναρπαστικό αστικό χάπενινγκ, σε ένα θέατρο της αυθεντικής κατάστασης, της εξοικείωσης, της συμμετοχής και της συνύπαρξης. Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες και κινηματογραφιστές, αρχιτέκτονες και εικαστικοί, ηθοποιοί και χορογράφοι διαμορφώνουν τις ιδιωτικές αυτές κατοικίες σε σκηνικούς χώρους και παρουσιάζουν επί τόπου τις περφόρμανς τους.

Καλλιτέχνες:

Διαδρομή 1: Άγιος Παύλος – Κολωνός

Ανδρέας Αγγελιδάκης (GR), Γιώργος Δρίβας (GR), Σύλλας Τζουμέρκας (GR), Ant Hampton (UK/CH), Markus Öhrn (SE/DE), Akira Takayama (JA), Doris Uhlich (AT)

Διαδρομή 2: Αγίου Μελετίου – Κυψέλη

Ανέστης Αζάς (GR), Τζένη Αργυρίου (GR), Ελένη Ευθυμίου (GR), Alexandra Bachzetsis (GR/CH), Chris Kondek (USA/DE), Boris Nikitin (CH), Taldans (Filiz Sizanli & Mustafa Kaplan) (TR), Daniel Wetzel (DE)

Συντελεστές:

Ιδέα: Matthias Lilienthal

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κάτια Αρφαρά & Anna Mülter

Έρευνα και Δραματουργία: Πρόδρομος Τσινικόρης

Παραγωγή: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Ώρες παραστάσεων: Πεμ-Κυρ 16.00-20.00 (οι διαδρομές ξεκινούν κάθε 10 λεπτά, με 2 θεατές ανά διαδρομή), Τιμές εισιτηρίων: 10€ | Φοιτ. & Άνεργοι 5€ , Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα, 2109249090

Πηγή:www.monopoli.gr

ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΤΟ

La Pierrade

Νέα άφιξη στην Σπεύσιππου στο Κολωνάκι, με την πέτρα να είναι το βασικό συστατικό. Στην διακόσμηση και το φαγητό τρόπον τινά. Όχι τα φαγητά δεν είναι πέτρες. Απλώς στο τραπέζι έχει πέτρες λάβας που θερμαίνονται με ρεσό. Κατά τ΄άλλα το μενού είναι ιταλοκεντρικό με ορεκτικά, ζυμαρικά, ριζότο και κρέας στο grill. Έχει και μπαρ που σύντομα θα έχει μια πολύ ενημερωμένη λίστα κρασιών, ενώ ανοίγει και κήπο για να μην χάνουμε το θερινό αεράκι.

Σπευσίππου 30, Κολωνάκι, 2107237297

Μουστάκι

Οινοψητοπωλείο στο Χαλάνδρι που κάθε Τρίτη και Πέμπτη έχει ειδικό μενού για δύο. Ζευγαράκια λοιπόν. Εσύ Κωνσταντίνε κι εσύ Ελένη θα πάτε μαζί σήμερα για να επιλέξετε όποιο ορεκτικό θέλετε, δύο από τις μερίδες (καλαμάκια κοτόπουλο ή χοιρινό, κεμπάπ κ.τ.λ.), ή από τα πιάτα ημέρας (βλ. cheeseburger ή rib eye ), δύο επιδόρπια και δύο ποτήρια κρασί και θα πληρώσετε μόλις € 35.

Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι

BoBo-Boheme Bourgeois

Άλλο ένα win bar στο κέντρο ή τα πέριξ. Στο Κουκάκι για την ακρίβεια. Απέναντι από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας του ’60 εξωτερικά, αλλά με μοντέρνο touch εσωτερικά, θα πιείτε κρασί έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε 70 ετικέτες και με συνοδευτικά όπως λαλάγγια με γραβιέρα Κρήτης και λεμονάτες ελιές, φρυγανισμένο ψωμί με σάλτσα ντομάτας και απάκι, αλλά και χειροποίητες τάρτες με αλεύρι ζέας σε διάφορες εκδοχές.  Και όχι με τιμές μπουρζουαζίας!

Αναστασίου Ζίννη 36, Κουκάκι, 2109244244

LIVE/DJ SETS

22/5: C.W.STONEKING LIVE + Appalachian Cobra Worshippers @ Fuzz Live

Ένας καλλιτέχνης που μοιάζει να έρχεται από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, μουσικές που υποστηρίζονται από τρομπέτες, πιάνο και ένα μπάντζο, βραχνά φωνητικά και ακούσματα που φέρνουν εικόνες από την Άγρια Δύση και παλιές αμερικάνικες ταινίες… Μα πόσο χρονών είναι ο κύριος C.W. Stoneking και ποιος είναι ακριβώς αυτός ο τύπος; Μην ξεγελιέστε, είναι μόλις 40 ετών, κατάγεται από την Αυστραλία, ζει στο Λονδίνο και περιοδεύει ανά τον κόσμο με την ορχήστρα του The Primitive Horn Orchestra. Ο CW Stoneking γράφει την δική του μουσική πορεία με blues, hokum και jungle ήχους, μια πορεία που αποσπά κριτικές από τον Observer όπως η ακόλουθη: “το να ακούς τον Stoneking να παίζει live είναι σαν να ακούς ένα παλιό 78άρι σε μια σκονισμένη σοφίτα στην Νέα Ορλεάνη’’.

Γεννημένος στην απομονωμένη πόλη Katherine της Αυστραλίας από Αμερικανούς γονείς (ο πατέρας, συγγραφέας και περιστασιακά σεναριογράφος για τηλεοπτικά προγράμματα, μετανάστευσε εκεί στην δεκαετία του ’70), μεγάλωσε στην κοινότητα Αβορίγινων της Papunya. Η αγάπη του Stoneking για τα blues καλλιεργήθηκε από την εφηβεία του και το ταλέντο του ως συγγραφέα και περφόρμερ εκδηλώθηκε σε μερικά από τα πιο μικρά και απόμερα μπαρ της Αυστραλίας πριν ξεκινήσει να ταξιδεύει σε όλη την χώρα στην αρχή μόνος του και στη συνέχεια με την μπάντα The Blue Tits. Το πρώτο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο King Hokum, ωστόσο, δεν κυκλοφόρησε ποτέ ολοκληρωμένο στην Αγγλία. Η δεύτερη δουλειά του με τίτλο Jungle Blues ήταν και η μεγάλη του καταξίωση. Η επιτυχία και αναγνώριση του άλμπουμ αυτού, οδήγησε σε εκτεταμένη προβολή μέσω των ΜΜΕ και μια sold out περιοδεία στην Αγγλία.

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 210-3450817

Sound Directiva presents Raffaele Rizzi @ Sub

Με techno και tech house ήχους, ο Ιταλός DJ και παραγωγός καταφθάνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, καλεσμένος του party Sound Directiva. Τον πλαισιώνουν οι V.Rox, Always Late και John Alexiou.

Ορφέως 182, Βοτανικός, Ώρα: 00:00, Είσοδος: 8€

Gus & Bonso @ Six D.O.G.S.

To δραστήριο αθηναϊκό δίδυμο της tech house στο τελευταίο του gig στην Αβραμιώτου για τη φετινή σεζόν. Μαζί τους ο Wragi.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 2103210510, Ώρα: 00:00, Είσοδος ελεύθερη

Sigmatropic + Birthmark @ Ρομάντσο

Oι Sigmatropic επιστρέφουν στις συναυλίες για να παρουσιάσουν ζωντανά τις δύο τελευταίες τους κυκλοφορίες: το άλμπουμ Dead Computer Blues και το 12ιντσο E.P. (σε περιορισμένη ειδική κυκλοφορία) Every Soul Is A Boat. Το εντυπωσιακό Dead Computer Blues που ήδη κυκλοφορεί από το Νοέμβριο του 2014 (Inner Ear Records), απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο τύπο όπου κατατάχθηκε στις καλύτερες κυκλοφορίες ολόκληρης της προηγούμενης χρονιάς. Το Every Soul Is A Boat κυκλοφόρησε σε παγκόσμια διανομή αποκλειστικά στις 18 Απριλίου 2015 (Tonguemaster Records) την Διεθνή Ημέρα Δισκοπωλείων σε 1.000 αριθμημένα αντίτυπα. Αποτελεί μια εμβληματική δουλεία με τον πολυσχιδή John Parish στην μίξη (κιθαρίστα και παραγωγό της P.J. Harvey)!  Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι σε αυτήν την δουλειά συμμετέχουν, ο Αυστραλός θρύλος και πρώην Bad Seed, Mick Harvey, καθώς και ο ιδιαίτερος Αμερικανός singer-songwriter Jim White.

Αναξαγόρα 3-5, Είσοδος: 5€

23/5: Stranglers @ Fuzz Live

Οι Stranglers, οι θρυλικοί Men In Black του punk και ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που ανέδειξε ποτέ η Βρετανική rock’n’roll σκηνή, επιστρέφουν στην Ελλάδα! Έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια πορείας, η παρέα των Jean-Jacques Burnel, Dave Greenfield, Jet Black και Baz Warne θα βρεθεί την Παρασκευή 22 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη (Fix Factory of Sound) και το Σάββατο 23 Μαϊου στην Αθήνα (Fuzz Live Music Club) για δύο μεγάλες συναυλίες, γεμάτες από τα τραγούδια που τους έκαναν γνωστούς σε πολλές γενιές μουσικόφιλων, από το 1974 μέχρι σήμερα! μία μπάντα που ξεκίνησε το 1974 στο Guilford του Surrey, αρχικά ως The Guilford Stranglers, για να εξελιχθεί ως ένα από τα μακροβιότερα σύνολα που ξεπήδησαν από την punk rock σκηνή (και από τα πλέον σημαντικά – δίπλα στους Clash, Sex Pistols, Damned), με μία Stranglers-aural-sculptureσταθερή επιτυχία σε ολόκληρη την πορεία τους. Ίσως το μυστικό για αυτό, να κρύβεται στο ότι οι Stranglers γρήγορα ξεπέρασαν τα στενά μουσικά όρια του punk, παρότι το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα και η φήμη των ταραχοποιών που τους ακολουθεί από τα πρώτα τους βήματα τους έχει ιστορικά τοποθετήσει ανάμεσα στους υποκινητές και εμπνευστές του συγκεκριμένου μουσικού (και όχι μόνο) κινήματος.

Παρόλα αυτά, η προσέγγισή τους ήταν τέτοια που δύσκολα μπορούσες να τους κατατάξεις σε ένα είδος. Συνήθως χτίζοντας τις μελωδίες με βάση τις γραμμές του Burnel στο μπάσο και τα πλήκτρα του Greenfield, οι Stranglers κατόρθωσαν να συνδυάσουν στοιχεία από το new wave, το gothic rock, ακόμα και το art rock, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό ήχο, άμεσα αναγνωρίσιμο και διαφορετικό από κάθε άλλη σύγχρονη με αυτούς μπάντα. Τα φωνητικά μοιράζονται πλέον ο Jean-Jacques Burnel και ο Baz Warne (πρώην μέλος της The Gospel According To The Meninblackpunk μπάντας των Toy Dolls), ο οποίος βρίσκεται μαζί τους από το 2000.

Στην Αθήνα, η προπώληση ξεκινάει στα 24 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 30 ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη, η προπώληση ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος. Τηλ. 210-3450817, Διάθεση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr

Blend presents Barem @ Κοο Κοο

Τελευταίο Blend event σε κλειστό χώρο για τη φετινή σεζόν με καλεσμένο τον Αργεντινό παραγωγό της techno. Μαζί του οι Mikee και Manolaco.

Ιάκχου 17, Γκάζι, Ώρα: 00:00, Είσοδος: € 13 (μέχρι τη 1.30 π.μ.), 15 (μετά τη 1.30 π.μ.). Κρατήσεις τραπεζιών:  2103450930, 2112215122

«Bolivar Beach Bar» opening with Kiko Navarro

Μετά τα αλλεπάλληλα pre-openings, αυτή είναι η επίσημη βραδιά έναρξης του beach bar της παραλιακής με καλεσμένο τον Ισπανό αγαπημένο DJ για ένα set με deep house, garage, underground, latin, afro, disco, νέες κυκλοφορίες μαζί με οld school και dancefloor classics.

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, Τηλ: 6970367684, 6980392325, Ώρα: 21:30, Είσοδος: 9€