Κάποια πράγματα είναι καλό να μην λέγονται και να παραμένουν μεταξύ όσων τα γνωρίζουν. Μεταξύ όλων εκείνων που έχουν κάνει τη συμφωνία, την ομερτά. Επειδή όμως πληρώνομαι για να σου δείχνω την άλλη οπτική και σε έχω συμπαθήσει τόσο καιρό που με διαβάζεις, ήρθε η ώρα να σπάσω έναν κώδικα και να σου δώσω inside πληροφορίες. Πολύ περισσότερο όμως το κάνω γιατί πολλές φορές σε έχει πιάσει η μανία και πιέζεις τον φίλο σου να σε πάρει μαζί του που βγαίνει με τους φίλους του. Ακόμα κι αν δεν το κάνεις γιατί είσαι βδέλα και κολλημένη πάνω του, αλλά γιατί σε εξιτάρει η εμπειρία να βρεθείς ανάμεσα σε 3-4-5 άντρες και να τα λέτε, εκείνος προσπαθεί να το αποφύγει. Για το καλό σου λέει. Και λέει την αλήθεια.

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι μπορεί να ακούσεις; Κι αν ξέρει τι θα ακούσεις, είσαι έτοιμη να τα δεχτείς και να εκφέρεις άποψη πάνω σε αυτά; Δεν μπορείς να απαντήσεις προφανώς γιατί δεν ξέρεις. Να λοιπόν τι συζητούν οι άντρες μεταξύ τους.

1. Για αθλητισμό. Ναι είναι κάτι που το ήξερες, είναι ένα κοινό μυστικό, αλλά δεν μπορείς με τίποτα να φανταστείς την εμβάθυνση και τον βαθμό. Ανάλυση που θα την έβλεπες άνετα σε αθλητική εκπομπή. Ειδικά αυτή την περίοδο θα μας ακούσεις να μιλάμε για Grexit, Koriopolis, ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ, final-4 Ευρωλίγκας, ξένα πρωταθλήματα, Europa League, σε λίγο αρχίζουν και τα master του τέννις  και και και...Έχεις άγνωστες λέξεις;

2. Οι βλακείες που κάναμε στα 16 μας. Όπου 16 βάλε νιάτα γενικώς. Άλλος θα σου πει για το παπάκι που είχε σουφρώσει, άλλος για τα χουφτώματα που έριχνε στις συμμαθήτριες, άλλος για το γκολ της τρίτης γυμνασίου στη γυμναστική που είχε χαρίσει τη νίκη απέναντι στο Γ2, άλλος για τις εκδρομές, άλλος που φιλήθηκε με διαφορά δευτερολέπτων με δύο κοπέλες.

3. Αυτοκίνητα. Εξατμίσεις, τάσια, πατιλίκια ό,τι μπορείς να φανταστείς.

4. Γυμναστήριο. Αν είσαι καγκουρομαγνήτης, τότε θα πέσεις πάνω σε φωλιά από τύπους που μιλάνε για τα κιλά που σηκώνουν, πόσα πους απς κάνουν με το ένα χέρι κτλ.

5. Πολιτική. Όχι όμως με καμία τρομερά ρηξικέλευθη γνώμη. Απλώς νομίζουμε ότι θα γινόμασταν και γαμώ τους πρωθυπουργούς. Και πλανητάρχες μη σου πω.

6. Εννοείται για γκόμενες. Από τα βυζγιά μέχρι τα οπίσθια. Από όσα τους εκνευρίζουν σε αυτές μέχρι όλα αυτά που τους κάνουν ευτυχισμένους και περήφανους για αυτές. Θα συζητήσουν και για τα new entries στα ανδρικά περιοδικά όπως τη Charlotte McKinney, αλλά και κλασσικές αξίες όπως τη Monica Bellucci.