Αυτό το κείμενο δεν έχε σκοπό να κράξει. Και αυτό διότι η γράφουσα ανήκει στα κορίτσια του τίτλου και φέρει όοοοολα τα χαρακτηριστικά που θα διαβάσεις παρακάτω. Ναι είμαι κολλημένη με τις selfies και όχι, δε ντρέπομαι, only God can judge me και τέτοια. Γιατί μεταξύ μας, κι εσύ είσαι. Διάβασε παρακάτω κι αν δεν ταυτιστείς με τα περισσότερα, υπόσχομαι να μη βγάλω selfie για δύο μέρες (αλλά δε θα πω ποια χρονιά θα τηρήσω τον όρκο μου).

1. Δε μπορείς να πας ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς να βγάλεις selfie. Γενέθλια κολλητής θα είναι; Πάρτι με τα παιδιά από το γραφείο θα είναι; Τα OSCAR;; Αν δε βγάλεις μια selfie όσο είσαι εκεί, είναι σα να μην πήγες, τέλος.

2. Αν ανοίξει κανείς τις φωτογραφίες στο κινητό σου θα δει 49 σχεδόν ίδιες λήψεις από τη μουρίτσα σου, γιατί, πώς αλλιώς θα διαλέξεις την καλύτερη;;

3. Σου πήρε ΠΟΛΥ καιρό να βρεις την τέλεια selfie-έκφραση. Αλλά τη βρήκες. Και τώρα μπορείς να την επιδεικνύεις ΚΑΘΕ μέρα.

4. Σου σπάνε τα νεύρα όταν οι φίλοi σου επιμένουν για μια ομαδική selfie και ύστερα δεν τους αρέσει. Αφού εσύ βγήκες θεά! Πφφφ.

5. Έχεις κροπάρει φίλη σου από δίπλα σου επειδή δεν έδειχνε τόσο καλή όσο εσύ. Sorry φιλενάδα, είναι θέμα τεχνικής, τα είπαμε και στο nο3.

6. Εκνευρίζεσαι όταν σε τσακώνουν να αυτοφωτογραφίζεσαι και σε κοιτάνε σαν alien. Λες και οι υπόλοιποι δε βγάζουν. #naireok

7. Μερικές φορές βγάζεις τόσο καλές λήψεις που ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξεις και το ανάλογο κολάζ. Γιατί ένα πορτραίτο σου δεν είναι ποτέ αρκετό.

8. Έχεις ένα stock από selfies για εκείνες τις μέρες που δε στρώνει το μαλλί ή το σπυρί σου μοιάζει με κρατήρα. Λες και θα μαντέψει κανείς ότι την τράβηξες προ εβδομάδας. Σιγά.

9. Έχει τύχει να κάνεις ολόκληρο μακιγιάζ και να φτιάξεις μαλλί απλώς για να βγάλεις την τέλεια selfie. Μετά πήγες και για έναν καφέ γιατί λυπήθηκες να τα χαλάσεις. Τίποτα δεν πάει χαμένο.

10. Κάθε στιγμή, είναι selfie στιγμή! Φωτογραφίζεσαι με περισσή χαρά δίπλα σε αδέρφια/φίλες/κολλητές/τον γείτονα/τον σκύλο σου επειδή θέλεις τόοοσο πολύ να έχετε μια φωτό μαζί. Και μετά τους κόβεις. Μουαχαχά.