Το πολυαναμενόμενο SUZUKI Address είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και ήρθε για να σε κάνει ακόμα πιο ανεξάρτητη, κομψή, χαρούμενη και trendy!

Το νέο SUZUKI Address προσφέρει ανεπανάληπτες επιδόσεις, απαράμιλλη αξιοπιστία, οικονομία καυσίμου, ηλεκτρονικό ψεκασμό και μια σειρά από άλλες καινοτομίες που στόχο έχουν την άνεση, το στυλ και την απεριόριστη χρηστικότητα στις εντός πόλης μετακινήσεις. 

Εκτός όμως από ένα κομψό μεταφορικό μέσο, το νέο SUZUKI Address έχει μια «άγρια» αίσθηση επιτάχυνσης εξαιτίας του μηχανολογικού του σχεδιασμού και του χαμηλού του βάρους προσφέροντας ταυτόχρονα στον αναβάτη απαράμιλλη οικονομία καυσίμου που σε συνδυασμό με τον αποθηκευτικό χώρο των 20,6lt το κάνουν ασυναγώνιστο.

Οι διαστάσεις του είναι τέτοιες, ώστε κάθε βόλτα για το γραφείο, τα ψώνια, το σχολείο, γίνεται μία συναρπαστική εμπειρία.

Πιο αναλυτικά, το νέο SUZUKI Address διαθέτει:

-Επιδόσεις κινητήρα και μέγιστη οικονομία καυσίμου 

-Η χωρητικότητα των 113cm3 του κινητήρα του νέου SUZUKI Address βάζει νέα πρότυπα αφού η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 1,96 lt / 100 km  και προσφέρει δυνατή επιτάχυνση ειδικά στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

-Προκειμένου να πετύχουν αυτήν τη καταπληκτική απόδοση των 51 km/Lt κατανάλωσης καυσίμου, οι μηχανικοί της SUZUKI, τροποποίησαν το θάλαμο καύσης για να πετύχουν μια ομογενοποιημένη καύση καθώς επίσης προχώρησαν σε νέο σχεδιασμό των κινούμενων μερών του κινητήρα ώστε να υπάρξει  μείωση των τριβών.  

-Η δεξαμενή καυσίμου του νέου SUZUKI Address είναι 5,2 lt και σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τα 265 km.

-Το κλειδί για την καλύτερη απόδοση του κινητήρα είναι ο ακριβής έλεγχος της ταχύτητας της  καύσης του μείγματος. 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι 1.795€ και, όπως μπορείς να διαπιστώσεις από τα χαρακτηριστικά του, είναι άκρως αντραγωνιστική και σε συμφέρει απόλυτα!

Καλέ βόλτες λοιπόν, και πάντα με κράνος!