Κοίτα, εμείς εδώ στο Yolo είμαστε υπέρ της ωριμότητας και της ηθικής και της τάξης (:P) αλλά παράλληλα είμαστε και της ελευθερίας, της ξεγνοιασιάς και του έρωτα. Οπότε είναι λίγο λεπτή η θέση μας σήμερα, που είναι Παγκόσμια ημέρα «Φίλα έναν άγνωστο»! Μάλλον, βέβαια, τείνουμε στο να φιλήσουμε έναν άγνωστο για πολλούς και διάφορους λόγους -δες εδώ μερικούς- πόσο μάλλον σήμερα που είναι και η ανάλογη Παγκόσμια Ημέρα.

Θες να πάρεις κι εσύ μέρος σε αυτή την... εμπειρία; Τότε να ξέρεις, πως η εν λόγω πρωτοβουλία λέγεται 5THKISS Experience, πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου -και στην Ελλάδα φυσικά- στις 5 Μαίου που είναι η μέρα International Kiss A Stranger Day και φέτος θα έχει πάνω από 10.000 άτομα που θα λάβουν μέρος στο event και θα διαδώσουν κάτι πολύ απλό: πως με ένα φιλί μπορείς να μοιράσεις αγάπη και έρωτα, να γίνεις πιο υγιής και να κάψεις ακόμα και πιο πολλές θερμίδες!

Στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στο Athens Art Studio σήμερα, 5 Μαΐου και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε: φιληθείτε άφοβα! Κάνει καλό!