Αν δεν έχεις ακούσει ακόμα για το How-Old.net και το hashtag #HowOldRobot ήρθε η ώρα να πάρεις κι εσύ μέρος στη νέα τρέλα που εξαπλώνεται στα social media και που πιθανότατα έχει κάνει κατάληψη και του δικού σου timeline.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο site και να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου κι αμέσως θα πάρεις μια εκτίμηση της ηλικίας σου, όπως την αντιλαμβάνεται κανείς βλέποντας τη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το How-Old.net είναι απλώς ένας ευφάνταστος τρόπος να διασκεδάσει κανείς παίζοντας με το νέο software της Microsoft που σχεδιάστηκε για να ανιχνεύει την ηλικία και το φύλο ενός ατόμου μέσα από φωτογραφίες.

Ήδη πολλοί celebrities έχουν παρασυρθεί από τη νέα μανία, ενώ ακόμα και σούπερ «σοβαρά» ενημερωτικά sites, όπως το CNN, κάνουν «πειράματα» με την ηλικία διασημοτήτων όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barrack Obama και η Madonna που παρεμπιπτόντως φαίνεται, λέει, 31!

Σύμφωνα με το How-Old.net η 17χρονη Kylie Jenner φαίνεται 30, αλλά δεδομένου ότι στη δική μου περίπτωση απεφάνθη ότι δείχνω 21.... δεν μπορώ παρά να επιβεβαιώσω ότι είναι (σχεδόν) αλάνθαστο!