Υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε κοπέλας, καλύπτει κούραση και ατέλειες και γενικά το λατρεύουμε. Ήξερες όμως ότι το μέικαπ δεν μπορεί να κάνει ΜΟΝΟ αυτά; Δες πώς θα το χρησιμοποιήσεις... αλλιώς!

Φτιάξε κρεμώδες ρουζ

Το ρουζ σε μορφή πούδρας δε διαρκεί πάντα πολύ πάνω στο δέρμα, σε αντίθεση με ένα πιο κρεμώδες. Αν αναμείξεις λίγο μέικαπ με μια δόση ρουζ σε πούδρα, το αποτέλεσμα θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια!

Primer για τα μάτια

Άπλωσε ελάχιστη ποσότητα μέικαπ στο κινητό βλέφαρο, περίμενε να σταθεροποιηθεί και συνέχισε κανονικά με το μακιγιάζ των ματιών. Για σκιά και eyeliner που διαρκούν... και διαρκούν...!

Φτιάξε ενυδατική με χρώμα

Το πιο απλό αλλά και το πιο ωραίο. Αναμειγνύεις λίγη ποσότητα από την κρέμα ημέρας με λίγο μέικαπ και έχεις έτοιμη τη δική σου... bb κρέμα!

Κάνε το κραγιόν πιο σταθερό

Με το να απλώσεις λίγο μέικαπ στα χείλη πριν το κραγιόν, όχι μόνο θα το κάνεις να κρατήσει περισσότερο αλλά θα δείξει και καλύτερο το χρώμα, αφού θα το απλώσεις σε έναν ουδέτερο καμβά και δε θα «συγκρουστεί» με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. By the way, θυμήσου εδώ 6 βασικά tips που πρέπει να γνωρίζεις για το κραγιόν.

Κάλυψη για το σώμα

Έχεις μια μελανιά που θες να καλύψεις; Μια πιπιλιά, βρε αδερφέ; Λίγο μέικαπ θα την κάνει τη δουλειά. Επίσης, μπορείς να το αναμείξεις με λίγο προϊόν λάμψης και να φτιάξεις το δικό σου shimmery γαλάκτωμα σώματος!  

Φτιάξε κρέμα για contouring

Ανακτεύεις λίγο bronzer με το μέικαπ σου και έχεις την τέλεια λύση για contouring και «κοψίματα», καλύτερα κι απ’ της Kim Kardashian!