Αλλάζουμε που αλλάζουμε τα χρώματα στα νύχια μας σαν τα πουκάμισα, μήπως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε τα βερνίκια μας και στο ενδιάμεσο;

1. Μη σκίσεις κάνα καλσόν

Γνωστό και αγαπημένο τρικ γι' αυτό το λέμε πρώτο πρώτο: Είσαι έτοιμη για έξοδο και τσαααακ, να τος ο πόντος στο καλσόν. ΠΙάσε το διάφανο βερνίκι και σταμάτησέ το όσο προλαβαίνεις! 

2. Κόκκινη κλωστή δεμένη

Δεν ξέρω αν ξέρεις να ράβεις (που θα ‘πρεπε), αν το ‘χεις επιχειρήσει ποτέ όμως σίγουρα θα ‘χεις παιδευτεί με την κλωστή που δε λέει να περάσει από το μικροσκοπικό άνοιγμα της βελόνας. Πέρασέ τη λοιπόν με λίγο βερνίκι και θα δεις για πότε θα κοκαλώσει και θα περάσει απ’ τη βελόνα.

3. Σφίξαν οι.. βίδες

Το «σου ‘χει λασκάρει η βίδα» δεν έχει μόνο μεταφορική σημασία, μερικές φορές κυριολεκτούμε. Αν λοιπόν έχεις εντοπίσει κάποια χαλαρή βίδα σε κάποιο έπιπλο πχ, λίγο βερνίκι θα την κάνει να «στεριώσει» με τα καλά!

4. Faux bijoux σαν καινούρια!

Είναι οικονομικά, έχουν τεράστια ποικιλία και βελτιώνουν το στυλ σου στη στιγμή. Το μόνο κακό με τα faux μπιζού είναι ότι σκουριάζουν/ξεβάφουν εύκολα. Πολύ εύκολα. Όχι όμως αν τα περάσεις ένα χεράκι με διάφανο βερνίκι!

5. Βρήκα το κλειδί

Πατρικό, εξοχικό, αποθήκη, γκαράζ... Δεν είναι να κουβαλάς μπρελόκ τη σήμερον ημέρα, οι φύλακες των φυλακών πιο εύκολα βρίσκουν το κλειδί που ψάχνουν. Πώς θα τα ξεχωρίσεις επιτέλους; Βάφοντάς στις... 50 αποχρώσεις, σκέτο.

6. Φαγούρα τέλος

Εχμ, περίεργο, αλλά το βερνίκι νυχιών μπορεί να σταματήσει ΚΑΙ τη φαγούρα από τα τσιμπήματα κουνουπιών. Άσε που δε θα μπορείς και να το ξύσεις. Κουφό αλλά λένε ότι λειτουργεί!