Δε χρειάζεται να βγεις από το σπίτι για να φροντίσεις την εμφάνισή σου. Ούτε να τρέχεις σε ειδικούς, ούτε να ξοδεύεσαι στα ψώνια. Αφού έχεις εμάς και τις συμβουλές μας!

1. Μη ξεμένεις ποτέ από μέλι

Και δεν εννοούμε ότι το χρειάζεσαι μόνο για το πρωινό σου. Το μέλι είναι από τα top beauty προϊόντα που μπορείς να έχεις στο σπίτι. Έχει αντιμικροβιακή δράση, άρα είναι τέλειο για μάσκες προσώπου και scrubs. Ανακάτεψέ το με λίγο γιαούρτι και βρώμη, αντιστάσου στον πειρασμό να το φας και άπλωσέ το στο πρόσωπό σου για 10 λεπτά. Ξέβγαλε και... voila! Λαμπερή και απαλή επιδερμίδα με 100% φυσικό τρόπο.

2. Φτιάξε το δικό σου κραγιόν

Μπορεί να μη βρίσκεις την απόχρωση που ψάχνεις στα μαγαζιά, μπορεί απλά να μη θέλεις να ξοδέψεις χρήματα. Τι κάνεις λοιπόν; Παίρνεις δύο κραγιόν από αυτά που ήδη έχεις, τα λιώνεις σε ένα μικρό δοχείο και έπειτα αφήνεις το μείγμα να «δέσει». Το καινούριο σου lipstick είναι έτοιμο, παίρνεις ένα πινελάκι και... smooch!

3. Τέλεια μαλλιά με λάδι καρύδας

Τα ‘χουμε ξαναπεί, το λάδι καρύδας είναι ό,τι καλύτερο και πιο χρήσιμο μπορείς να έχεις στο σπίτι. Εκτός από το ότι αφαιρεί τέλεια το ντεμακιγιάζ, είναι υπέροχο και για τα μαλλιά σου. Λιώσε μια μικρή ποσότητα και άπλωσέ τη σα μάσκα, άφησέ τη να δράσει 20 λεπτά κα ξέβγαλε καλά. Θα εκπλαγείς. Μην ξεχάσεις να κάνεις και ένα μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Τα καλά λιπαρά που περιέχει θα του προσφέρουν ενυδάτωση και λάμψη.

4. Λαμπερό δέρμα σε 3, 2, 1!

Άσε τα body lotions του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές είναι αρκετά ακριβούτσικα. Γι’ αυτό προτείνουμε το εξής: Παίρνεις μια οποιαδήποτε λοσιόν σώματος που έχεις και ρίχνεις μέσα ελάααχιστη ποσότητα από ελαιόλαδο. Ναι ναι. Όχι μόνο θα δώσει τη ζητούμενη λάμψη αλλά θα περιποιηθεί και την επιδερμίδα σου.

5. Ξεφορτώσου τους πόρους

Λογικά θα έχεις δοκιμάσει τις ταινίες που μπορείς να βρεις στο εμπόριο, τις οποίες τις εφαρμόζεις στα σημεία του προσώπου με πόρους και μαύρα στίγματα. Τις αγαπάμε, υπάρχει τρόπος όμως να απαλλαγείς και χωρίς αυτές. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις... κόλλα! Προφανώς όχι δυνατή, αλλά κάποια σε στυλ Uhu. Άπλωσε μία λεπτή στρώση στην περιοχή που θέλεις, άφησέ το να στεγνώσει 1-2 λεπτά και τράβηξε. Αν σε φρικάρει η σκέψη, δοκίμασε το κλασικό και αγαπημένο σελοτέιπ.

6. Κάνε λεύκανση μόνη σου

Δε χρειάζεται να σπαταλήσεις ούτε χρόνο ούτε χρήμα για να κάνεις τα δοντάκια σου πιο λευκά. Μπορείς κάλλιστα να αναμείξεις λίγη μαγειρική σόδα με χυμό λεμονιού και στη συνέχεια να βουρτσίσεις τα δόντια σου με το μείγμα. Κάντο μία φορά την εβδομάδα (όχι πιο συχνά) και σύντομα θα δεις διαφορά. Ευκολάκι!