Από τα 12-13 -ανάλογα με την ανάπτυξη της καθεμιάς, φοράμε σουτιέν… Είναι σύμβολο θηλυκότητας, πηγή εξόδων, λόγος αυτοπεποίθησης και –ενίοτε-μεγάλος μπελάς. 
Όλες έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τα σουτιέν μας, κι όταν λέω ιδιαίτερη σχέση, εννοώ τα παρακάτω:
(Και μην πεις ότι δεν έχεις κάνει τουλάχιστον πέντε από αυτά, γιατί θα είσαι ψεύτρα!)

1.    Έχει τύχει για … μεγάλο διάστημα να ξεχάσεις να τα πλύνεις. Όταν λέω έχει τύχει, για κάποιες κοπέλες μπορεί να είναι «το έπλυνα μια φορά όταν το αγόρασα από τα H&M».

2.    Όταν αποφασίσεις να τα πλύνεις όμως, πάντα πρώτα μυρίζεις τη μυρωδιά τους. Εάν μυρίζουν άσχημα τα πλένεις, εάν όχι, who cares?

3.    Έχει περάσει μια συνεχόμενη βδομάδα-μπορεί και περισσότερο- που φοράς μονίμως ένα σουτιέν, χωρίς να το αλλάξεις. Το αγαπημένο σου σουτιέν. Το βολικό σου σουτιέν.

4.    Έστω και μια φορά στη ζωή σου, τα έχεις γεμίσει με κάτι. Χαρτοπετσέτα, βαμβάκι κτλ.

5.    Κι αν δεν τα έχεις γεμίσει, σίγουρα έχεις πει ψέματα για το μέγεθος που φοράς. 

6.    Μπορεί να το έχεις χρησιμοποιήσει και σαν τσέπη. Να βάλεις λεφτά, κέρματα, προφυλακτικά, ένα κεφτεδάκι.

7.    Έχεις βγει από το σπίτι χωρίς αυτό, και εδώ που τα λέμε, και τι έγινε; (Αυτή η περίπτωση αφορά κοπέλες που έχουν μικρό στήθος και δεν φαίνεται άσχημο, γιατί υποθέτω εσείς κορίτσια με πολύ …πλούσια προσόντα, δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.)

8.    Κάθε φορά που πας για να αγοράσεις σουτιέν, σπάνια ξέρεις το νούμερό σου και τι σημαίνει A,B,C. Βασικά, εγώ 26 χρονών έφτασα, και ακόμα την πωλήτρια ρωτάω.

9.    Έχει τύχει να αγοράσεις σουτιέν που απλά σου άρεσε υπερβολικά το σχέδιο του, ενώ μέσα σου ήξερες πως θα ήταν άβολο. Όπως και ήταν.

10.    Νιώθεις σούπερ σέξυ όταν το συνδυάζεις με αντίστοιχο βρακάκι.