Το χρώμα του τσίλι δεν έχει σχέση με το πόσο καυτερό είναι. 


Το μέγεθος όμως έχει. Όσο μικρότερο, τόσο πιο καυτερό.




Το πρώτο χάμπουργκερ το έφτιαξε ο Λούις Λάσεν το 1900.




Ο Τζων Κέλογκ, διευθυντής ιατρικού κέντρου στο Μίσιγκαν, επινόησε τα κορν φλέηκς για έναν ασθενή με χαλασμένα δόντια.



Στην Σαουδική Αραβία οι τερμίτες τρώγονται ψητοί σαν ποπ κορν. Υπάρχουν 15.000 είδη ρυζιού.




Το ψωμί σε φέτες έκανε την εμφάνισή του το 1930.