Είσαι ένα κορίτσι νέο, φρέσκο, "ζουμερό", νόστιμο, δυναμικό, γεμάτο κέφι για ζωή και -φυσικά-λατρεύεις τη μόδα. Πιο πολύ όμως, λατρεύεις το κάθε look σου να αφήνει το προσωπικό του αποτύπωμα και με κάθε εμφάνισή σου να κάνεις τη δική σου δήλωση μόδας.

 

 

Ψάχνεις  αυτό το fashion item που θα σε κάνει να φωνάξεις  WOW ( ναι, το ίδιο κι εμείς!)  γι αυτό και αναζητήσαμε να βρούμε ένα e-shop που να διαθέτει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που περιλαμβάνει η wish list σου...Κάθισε ,λοιπόν, αναπαυτικά στoν καναπέ σου και πάμε για ατέλειωτο shopping στο   myfashionfruit.

 

 

Κάθε εβδομάδα -σχεδόν κάθε μέρα νέα πράγματα, νεά αντικείμενα του πόθου,  ανανεώνουν τις συλλογές του e-shop. Η Amaryllis Tsitouri, ιδρύτρια και ψυχή του myfashionfruit . επιλέγει τα πιο ευφάνταστα  κοσμήματα, τα πιο stylish ρούχα καθώς και τα πιοπρωτότυπα  αξεσουάρ  διαλεγμένα με το ίδιο πάθος για τη μόδ με σένα!. Αρκεί ένα κλικ για να σας παραδοθούν τα coolest outfits #myfashionfruitGIRL

 

 

Η φιλοσοφία του μοναδικού αυτού On line Shop απευθύνεται σε κοπέλες που έχουν δυνατή αντίληψη για τη μόδα, παρακολουθούν τις τάσεις, πειραματίζονται με το style τους και απολαμβάνουν να φορούν ιδιαίτερα κομμάτια! 

 

Ομως, τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ: Στις ειδικές κατηγορίες του site θα βρείς όλες τις νέες τάσεις με θεματικά hashtags πχ.

#10GoldenRingstoWearAllDay
#Simple&Beautiful
#TheArmParty
#TheBohemianJewels

ενώ πραγματικά συμφέρουσες sales, προτάσεις και super προσφορές θα σε κάνουν πιο χαρούμενη και πιο in fashion με κάθε κλικ.

Και  δεν τελειώσαμε. Οι τιμές -κορίτσια- είναι super! 

 

 

Ο μοντέρνος τρόπος e-shopping  είναι γεμάτος πάθος για τη μόδα,με girly &chic αισθητική. Eίναι  juicy, είναι νόστιμος και φυσικά σε  κάνει χαρούμενη. Μπες, τώρα στο myfshionfruit και θα με θυμηθείς! 

 

 * Κι αν  είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις σε On line κατάστημα δες εδώ: ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ: