Πριν από 50 χρόνια περίπου, σε παγκόσμια κλίμακα ζούσαμε την απόλυτη μορφή μιας πατριαρχικής-φαλλοκρατικής κοινωνίας. Στις αρχές της δεκαετίας του άρχισε να αναπτύσσεται το φεμινιστικό κίνημα που κατάφερε να πετύχει την αλλαγή- στη Δύση προφανώς - και σε πολλά σημεία να φτάσει στο άλλο άκρο της ισότητας και της ισονομίας ανδρών-γυναικών που ζητούσε.

Κι όμως τα πράγματα δεν ξέφυγαν και πολύ από το φαλλοκρατικό ύφος του κόσμου. Όχι με την έννοια της καταπίεσης . Αλλά με μια καθαρά ψυχοφροϋδική έννοια. Ότι δηλαδή ο άντρας τείνει προς τον φαλλό, τον δικό του φαλλό και όταν καλείται να σχεδιάσει ή να φανταστεί ένα σχήμα είναι πολύ πιθανό αυτό να πάρει την μορφή του πέους του. Το ίδιο ισχύει και για τα όνειρα.

Γι΄αυτό στην καθημερινότητα υπάρχουν αρκετά αντικείμενα που τα χρησιμοποιούμε και έχουν μια ροπή προς αυτή την ψυχολογική ενόρμηση. Μοιάζουν, εν ολίγοις, στο πέος. Σε αυτό που η πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι έχει μέσο μέγεθος 5,2 ίντσες ή 13,1 εκατοστά σε κατάσταση ερεθισμού.

1.Η χτένα. Θα τις βρεις σε διπλό ταμπλό. Υπάρχουν οι μικρές που αγγίζουν το μέγεθος ενός πεσμένου μορίου και υπάρχουν κι αυτές που φτιάχτηκαν καθ΄ομοίωση ενός πλήρως ερεθισμένου μορίου.

2. Ο χαρτοκόπτης. Τον χρησιμοποιείς για να ανοίξεις φακέλους ή να κόψεις χαρτί. Εκτός από το μέγεθος που είναι 5 ίντσες, έχει και την κυλινδρική απόληξη που το κρατάς.

3. Η μάσκαρα. Τώρα που το διαβάζεις αυτό θα κοιτάς τα καλλυντικά σου με άλλο μάτι. Σα να σε βλέπω να έχεις μια γκριμάτσα αηδίας προς το eyeliner σου. Το ίδιο συμβαίνει και με το lip-gloss ή το κραγιόν, αλλά για την short-cut edition του πέους.

4. Το ξυράφι. Είτε είναι Venus Razor είτε Gillette Razor το μέγεθος του πάει κοντά στους 12 -13 πόντους, άρα στον μέσο όρο.

5. Πλαστικά ποτήρια-ποτήρια εν γένει. Μπορεί το πάχος τους να μην έχει σχέση με το πάχος ενός πέους, αλλά το μέγεθος είναι πιο ταμάμ πεθαίνεις.

6. Το iPhone. Το καλύτερο στο κράτησα για το τέλος. Όπως το βλέπεις. Το iPhone έχει το μέγεθος, όχι του μέσου μορίου, αλλά το μέγεθος που θα ήθελες να έχει το εργαλείο του φίλου σου, τουλάχιστον. 5, 44 ίντσες ή αλλιώς 14 και κάτι εκατοστά.