Ακούς όλη την ώρα πόσο κακό προκαλεί, αυτός ο «διάολος», το τσιγάρο στην υγεία σου, και ειδικότερα στους πνεύμονες σου, αλλά δε μπορείς να το κόψεις. Έχεις προσπαθήσει άπειρες φορές να το σταματήσεις χωρίς επιτυχία. Αυτό, το «Από Δευτέρα» έχει γίνει καραμέλα στα χείλη σου. Αφού δε μπορείς να κόψεις το κάπνισμα,βρες κάποιον άλλον τρόπο να αποτοξινώσεις τα πνευμόνια σου. Πώς; Τρώγοντας τις παρακάτω τροφές!

Βιταμίνη C όπως οξυγόνο

Η βιταμίνη C είναι το «εργαλείο» που βοηθά τους πνεύμονες σου να «αναπνέουν» καλύτερα προσφέροντάς σου ευκολότερη αναπνοή, και συμβάλλοντας καθοριστικά στην καλύτερή τους λειτουργεία. Τέτοιες τροφές είναι ακτινίδια, πορτοκάλια, κόκκινες και πράσινες πιπεριές, λεμόνια αλλά και το γκρέιπφρουτ που είναι πλούσιες πηγές ενέργειας!

Ρίξε λίγο παραπάνω Τζίντζερ

Μπορεί να μην σου γέμιζε ποτέ το μάτι, αλλά το συγκεκριμένο μπαχαρικό θα σε γεμίσει οξυγόνο τους πνεύμονές σου. Είναι μικρό, γευστικό και πολύ εύκολο να ενσωματωθεί στο γεύμα σας όχι μόνο για να προσφέρεις ηδονή στον ουρανίσκο σου,αλλά και τόνωση στην υγεία σου. Η αντι-φλεγμονώδη λειτουργία  του καθαρίζει τους πνεύμονές σου από την παρατεταμένη ρύπανσης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...