Τα γνωστά και ως Phablets (phone + tablets) γοητεύουν με την τεραστίων διαστάσεων οθόνη που θα σας αφήσει να σερφάρετε, να διαβάσετε e-books και να παρακολουθήσετε ταινίες... με απόλυτη άνεση!

Samsung Galaxy Note Edge

Το πρώτο smartphone με οθόνη QHD+ 5.6 ιντσών που επιτρέπει νέα interactions χάρη στο δεξί “καμπυλωτό” πλαϊνό άκρο της επιφάνειας του. Το Samsung Galaxy Note Edge καινοτομεί, καθώς ακόμα και εάν είναι κλειδωμένο, εμφανίζει πληροφορίες Quick Glance στην κυρτή πλευρά του. Με ανάλυση 2560 x 1600 pixels, επεξεργαστή Quad Core 2,7 GHz  και κάμερα 16MP μετατρέπεται σε ένα από τα πιο διάσημα phablets της εποχής. Πέρα από το ότι μετατρέπει την προβολή σε... “ολοζώντανη”, καλύπτει ακόμα και τους λάτρεις των multimedia αρχείων - apps με την ταχύτητα και τη μνήμη του (32GB).

Eνδ. τιμή: 899€

Sony Xperia Z Ultra LTE

Όσο πιο πολλές είναι οι ίντσες ενός smartphone... τόσο αυξάνεται η ψυχαγωγία! Το Xperia Z Ultra της Sony αποτελεί το πρώτο Android με οθόνη Full HD και 6,4 ίντσες που θα  σας αφήσει να απολαύσετε ταινίες, video ή e-books στο έπακρον. Αυτό το λεπτό, ελαφρύ και αδιάβροχο smartphone “επαναστατεί” με την τεχνολογία TRILUMINOS που γεμίζει την οθόνη με ρεαλιστικά χρώματα. Παράλληλα, η κάμερα των 13 megapixel με αισθητήρα Exmor RS θα σας λύσει τα χέρια όσον αφορά τις selfies και... τις υποβρύχιες λήψεις σε γλυκό νερό. Άλλωστε, μπορείτε να κάνετε κατάδυση βάθους εως 1,5 μέτρων μαζί του.

Ενδ. τιμή: 279€

Lg G3 

Ευκρίνεια και καθαρότητα εικόνας “κερδίζει” ο χρήστης του Lg G3 χάρη στην οθόνη Quad HD των 5,5 ιντσών με ανάλυση 2.560 x 1.440 pixel που χρησιμοποιείται σε εκτύπωση υψηλής ποιότητας βιβλίων έργων τέχνης. Η ανάλυση της κάμερας του smartphone φτάνει τα 13MP, ενώ η λειτουργία OIS και το διπλό LED Flash σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αποκλείουν το θάμπωμα της εικόνας. Παράλληλα, εκτός από το Smart Keyboard που μειώνει τα λάθη κατά την πληκτρολόγηση μέχρι και 75%, το Smart Notice χαρίζει υπενθύμιση κλήσεων, “έξυπνο” καθάρισμα” αρχείων-εφαρμογών κ.α.

Ενδ. τιμή: 549€


Samsung Galaxy Note 4 

Το Galaxy Note 4 επιστρέφει βελτιωμένο με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED που φτάνει τις 5,7 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση QHD 2560 x 1440 pixel. Με άλλα λόγια, αποτελεί το ιδανικό smartphone για να απολαμβάνετε θέαση των 16 εκατ. χρωμάτων! Την ίδια στιγμή, η ταχύτητα του τετραπύρηνου επεξεργαστή και η μνήμη των 32GB θα σας “λύσoυν” τα χέρια, ενώ η πίσω κάμερα με αισθητήρα 16ΜP θα μαγέψει τους... φωτογράφους της παρέας! Αξίζει να αναφερθεί ότι η εμπειρία "χειρόγραφου κειμένου" μέσα από την προηγμένη γραφίδα S Pen και το λειτουργικό Android 4.4.4 KitKat ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα των phablets.

Ενδ. τιμή: 849€

Apple iPhone 6 Plus

Το smartphone που θα ήθελαν όλοι στα χέρια τους. Το iPhone 6 Plus με οθόνη Retina 5,5'' και ανάλυση 1920x1080 pixel θα σας παρασύρει στον κόσμο των λαμπερών χρωμάτων και της εντονότερης αντίθεσης. Με τον ισχυρό επεξεργαστή Α8 και το λειτουργικό iOS 8 οι δυνατότητες του χρήστη... διευρύνονται! Στο ίδιο κλίμα κινείται και η πρωτοποριακή τεχνολογία Touch ID που απαιτεί το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να έχετε... πρόσβαση στο iPhone. Τέλος, εντυπωσιάζει με την νέα κάμερα iSight 8MP με τεχνολογία Focus Pixels που θα σας κάνει να ξεχάσετε την ύπαρξη των ψηφιακών μηχανών.
 
Ενδ. τιμή: 859€

Sony Xperia T2 Ultra

Ένα από τα πιο προσιτά smartphones με TRILUMINOS οθόνη 6" και ανάλυση 800 x 1280 pixel που χαρίζει άνεση στο σερφάρισμα, την πλοήγηση στα multimedia αρχεία και τα games με υψηλά γραφικά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η ευκρίνεια της οθόνης και τα αυξημένα επίπεδα αντίθεσης. Το  Android 4.3 Jelly Bean αφήνει το χρήστη “ελεύθερο” να φτιάξει μια προσωπική επιφάνεια εργασίας γεμάτη συντομεύσεις και widgets, ενώ ο τετραπύρηνος Snapdragon προσφέρει μέγιστες επιδόσεις χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία. Τέλος, μέσα από την κάμερα των 13MP είστε σε θέση να αποτυπώσετε κάθε στιγμή του 24ωρου σας!

Ενδ. τιμή: 249€


Nokia Lumia 1520 

Πρόκειται για το πρώτο “έξυπνο” κινητό της σειράς Lumia με οθόνη 6 ιντσών και τελευταίας γενιάς λειτουργικό για windows phones. Διαθέτει ανάλυση Full HD και κάμερα 20MP τεχνολογίας PureView που κάνει... zoom στις υψηλής ποιότητας εικόνες και καταγράφει Full HD βίντεο με κρυστάλλινο ήχο. Χάρη στη μεγάλη οθόνη του και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή, που οδηγεί στην υψηλή απόδοση γραφικών, η χρήση της ενσωματωμένης σουίτας Microsoft Office γίνεται “παιχνιδάκι”! Χαρακτηριστική αποτελεί η εφαρμογή Nokia Storyteller που δημιουργεί το προσωπικό σας φωτογραφικό χρονολόγιο.

Ενδ. τιμή: 599€ 

 

Ευχαριστούμε τη συντακτική ομάδα του www.techpress.gr για τη βοήθειά της σε θέματα τεχνολογίας