Συνήθως, οι γυναίκες που θέλουν να αλλάζουν συνεχώς την εμφάνιση τους και έτσι πολλές φορές επιλέγουν να βάλουν ακόμα και έγχρωμους φακούς επαφής για να αλλάξουν χρώμα σε μάτια τους και να τα κάνουν να φαίνονται πιο έντονα.

Σημείωση! Μερικές φορές το να βάλεις κανείς έγχρωμους φακούς επαφής δεν γίνεται μόνο για καλλωπιστικούς λόγους αλλά και για να καλυφθεί κάποιο πρόβλημα που ενδεχομένως υπάρχει, όπως να λείπει ένα τμήμα της ίριδας ή να είναι σε διαφορετική απόχρωση τα μάτια.

Για οποιοδήποτε λόγο κι αν το κάνεις, αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να βάλουν έγχρωμους φακούς επαφής εμείς, βρήκαμε για εσένα όλα όσα πρέπει να κάνεις και σου τα παρουσιάζουμε για να φαίνεσαι όμορφη και φυσικά να μην φαίνονται τα μάτια σου τελείως ψεύτικα.

Τι να προσέξεις αν επιλέξεις έγχρωμους φακούς επαφής;

  1. Μην το παρακάνεις: Μην κάνεις το λάθος να πάρεις ένα χρώμα που φαίνεται τελείως ψεύτικο και εξωπραγματικό. Δεν μπορείς να επιλέξεις να βάλεις για παράδειγμα μοβ φακούς εκτός και αν είναι απόκριες.
  2. Επέλεξε κάτι που να σου ταιριάζει: Πρέπει να επιλέξεις το χρώμα αναλόγως με την επιδερμίδα σου ή με το χρώμα των μαλλιών σου και φυσικά αυτό να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό σου.
    eyes-ipop.gr
  3. Πρέπει να εφαρμόζει καλά: Για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο φυσικό γίνεται δεν πρέπει το μέγεθος των φακών να είναι ούτε μικρότερο αλλά ούτε μεγαλύτερο από το μέγεθος που έχουν οι κόρες των ματιών σου.

Διάβασε περισσότερα εδώ...