1. Το μικρότερο καταμετρημένο πέος σε στύση ήταν μόλις 1 εκατοστό.

2. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, ο μέσος χρόνος που απαιτείται για να εκσπερματώσει ένας άντρας στη διάρκεια της ερωτικής επαφής είναι 5,4 λεπτά.

3. Σε στύση, το μέσο μήκος ενός πέους είναι μεταξύ 14 και 16 εκατοστών. 

4. Η μέση περίμετρος ενός πέους σε στύση είναι 12 - 13 εκατοστά. Οι μετρήσεις βασίζονται σε αναφορές επάνω σε περισσότερα από 11.000 πέη σε 50 μελέτες που διενεργήθηκαν μέσα στα τελευταία 70 χρόνια.

5. Το ανδρικό μόριο φτάνει στο οριστικό του μέγεθος στο τέλος της εφηβείας  περίπου στα 17 με 18 χρόνια (Τσάμπα ελπίζεις στα 25...)

6. Κατά μέσο όρο ένας άνδρας έχει 11 στύσεις κατά την διάρκεια μίας ημέρας και 9 κατά την διάρκεια της νύχτας.

7. Η γονιμότητα δεν είναι συνάρτηση του μεγέ­θους του πέους. Αντίθετα, οι πολύ μικροί όρχεις μπορεί να την επηρεάσουν αρνητικά, μιας και έχουν ως αποστολή τους την πα­ραγωγή σπερματοζωαρίων και αρσενικών ορμονών.

8. Σύμφωνα με το Kama Sutra ένα ρόφημα  φτιαγμένο από γάλα καμήλας, κανέλα και μέλι είναι αρκετό για να έχει ένας άνδρας στύση μέρα και νύχτα.

9. Ακριβώς όπως το πέος μπορεί να μεγαλώσει χωρίς...συγκατάθεσή, έτσι μπορεί και να μικρύνει. Η έκθεση σε κρύο νερό ή αέρα, ας πούμε βράδι χειμώνα στην βουνοπλαγιά ή στριμωγμένοι στο αμάξι στους 2 βαθμούς Κελσίου έχει σαν αποτέλεσμα το γνωστό αγάπη μου συρρίκνωσα τον ..λιλίκο σου. 

10. Το πέος μπορεί να «σπάσει» Αν και στο ανδρικό μόριο δεν υπάρχει οστό, είναι ωστόσο πιθανό να υποστεί "κάταγμα". Το κάταγμα στο πέος συμβαίνει σπάνια και τις περισσότερες φορές από απότομη ή ...σκληρή χρήση σε νέους ανθρώπους των οποίων η στύση είναι πολύ σκληρή.

11. Το σπέρμα είναι το πιο κοινό γενετικό υλικό που βρίσκει  συνήθως η Αστυνομία σε εξιχνιάσεις εγκλημάτων στα δωμάτια των ξενοδοχείων. (Το'χεις δει σε Law&Order, Castle, Cold Case, Criminal Minds, Αστυνόμος Μπέκας....) 

12. Το σπέρμα περιέχει σε μικροποσότητες 30 στοιχεία απαραίτητα για τον οργανισμό. Ανάμεσα σε αυτά είναι φρουκτόζη,κρεατίνη, λακτικό οξύ, λιπαρά,κιτρικό οξύ,βιταμίνη Β12 καθώς και πολλά άλατα.

13. Ο αριστερός όρχις συνήθως κρέμεται πιο χαμηλά από τον δεξιό για τους δεξιόχειρες  άντρες και το αντίθετο συμβαίνει για τους αριστερόχειρες άντρες. ( Η το αντίστροφο. Ουφ μπερδεύτηκα. Τέλος πάντων δεν είμαι και ο ράφτης του για να με απασχολεί) .

14. Και τώρα που είπα ράφτης. Η ερώτηση δεξιός ή αριστερός όταν απευθύνεται από ράφτη σε άντρα δεν αφορά στις πολιτικές πεποιθήσεις του αλλά το πού βολεύει τον ...εξοπλισμό του όταν φοράει το παντελόνι του. 

Θεέ μου ένα Πέος: Τρέξε να σωθείς!

Κάνε το γρήγορα test και δες αν υποφέρεις από κάποια από τις τρεις σπάνιες φοβίες;

Φοβάσαι να δεις κατάφατσα ένα πέος;  (Τί εννοεί ο επιστήμων; Εκεί που βγαίνω απ΄το Μετρό νάτο- νάτο πετιέται;)     Διάγνωση: Ithyphallophobia 

Φοβάσαι ένα πέος  σε στύση;                   Διάγνωση: Medorthophobia 

Φοβάσαι ένα μεγάλο πέος σε στύση;         Διάγνωση: Phallophobia