Απόφοιτους/τελειόφοιτους μάρκετινγκ, επικοινωνίας, νοσηλευτικής, πληροφορικής, νομικής και πολλών άλλων ειδικοτήτων αναζητούν εταιρείες και οργανισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Ελλάδα

ΠΑΝΑΓΙΑ: Η ιδιωτική ψυχιατρική κλινική "Παναγία" στην Καβάλα αναζητά τέσσερις νοσηλευτές/ριες για πρακτική άσκηση. Γίνονται δεκτοί τελειόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και απόφοιτοι ΕΠΑΛ. Αποστολή βιογραφικού: panagiaclinic@gmail.com.

APIVITA: Η APIVITA, με ηγετική θέση στο χώρο του φυτικού φυσικού καλλυντικού και 35 χρόνια με πρωτοπόρο δράση στην Πράσινη Ανάπτυξη, ζητά σπουδαστή για εκπόνηση πρακτικής από ΤΕΙ Πληροφορικής.
 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ:
 
-            Network & Hardware support
-            Network support PCs set up
-            Helpdesk (Support σε χρήστες)
 -            Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων
 -            Support σε εταιρικές εφαρμογές
ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
Τελειόφοιτος ΤΕΙ Πληροφορικής
Ευχέρεια στη χρήση MS Office
Γνώση δικτύων και hardware
Γνώση Βάσεων Δεδομένων
ΠΑΡΟΧΕΣ:
Μισθός πρακτικής άσκησης
Μεταφορά από και προς τις εγκαταστάσεις με εταιρικό λεωφορεία
 Οι ασκούμενοι θα έρθουν σε επαφή και θα αποκτήσουν εμπειρία σε ένα οργανωμένο επιχειρησιακό περιβάλλον στην Αθήνα. Πληροφορίες στο 2102856350.


-H PRO SEMINARS EXECUTIVE PROFESSIONAL STUDIES αναζητεί βοηθό τμήματος ψηφιακών μέσων (Κωδ. Θέσης: PROSEMVOUCHER014.1). Η Pro Seminars, είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στηνδιοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για στελέχη επιχειρήσεων.. Στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας, αναζητά έναν/μια υποψήφιο/α, που θα απασχοληθεί με την μορφή πρακτικής άσκησης μέσου του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας». Ο/Η υποψήφιος/α, θα απασχοληθεί στο τμήμα ψηφιακών μέσων προώθησης της εταιρείας, ως βοηθητικό προσωπικό, για την παραγωγή γραφικών, σύνταξη newsletters,χειρισμό της ιστοσελίδας της εταιρείας και χειρισμό διάφορων ψηφιακών εργαλείων.
Το προφίλ του υποψηφίου διαθέτει: 
Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ
Καλή χρήση του MS Office
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Συνέπεια και Ομαδικότητα
Πνεύμα συνεργασίας
Ως βασικές γνώσεις απαιτούνται: 
HTML, CSS για την υλοποίηση απλών ρυθμίσεων εμφάνισης κειμένου
Photoshop ή Illustrator, για τη δημιουργία ή επεξεργασία γραφικών και προωθητικού υλικού
Σύνταξη ενημερωτικών newsletter (πλατφόρμα Mailchimp)
CMS, Πλατφόρμα Διαχείρισης Περιεχομένου (Wordpress)
O υποψήφιος θα πρέπει απαραιτήτως να έχει πραγματοποιήσει αίτηση υπαγωγής στηΔράση «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις γιααπόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Εξωτερικό

-Η εταιρεία Chapps που βρίσκεται στο Βέλγιο αναζητά απόφοιτους ή τελειόφοιτους τμήματος μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων ή επικοινωνίας για πρακτική άσκηση που θα διαρκέσει το λιγότερο τρεις μήνες. Απαραίτητες είναι οι άριστες γνώσεις αγγλικών και είναι άκρως επιθυμητές και οι γνώσεις γερμανικών. Βιογραφικά στο marie.catherine@chapps.com μέχρι 20 Μαρτίου.

-Tο European Recycling Industries Confederation (EuRIC) AISBL προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στις Βρυξέλλες σε απόφοιτους πανεπιστημίου νομικής, οικονομικών ή πολιτικής επιστήμης για τις ευρωπαϊκές σχέσεις.  Βιογραφικά στο euric@euric-aisbl.eu μέχρι 13 Μαρτίου.

-Η πλατφόρμα Eurasmus βρίσκεται στην Ισπανία και αναζητά φοιτητές τμημάτων μάρκετινγκ με έγκριση από τη σχολή τους για πρακτική άσκηση που ξεκινά τον Μάιο στη Σεβίλλη. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται οι γνώσεις αγγλικών και γαλλικών και οι επικοινωνιακές ικανότητες. Βιογραφικά στο  thomas@eurasmus.com.