Φοιτητές ή απόφοιτους πολιτικών επιστημών, δημοσιογραφίας, τουριστικών σχολών, διεθνών σχέσεων, μηχανολογίας και άλλων ειδικοτήτων, αναζητούν αυτή τη βδομάδα εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ελλάδα


-SportsOnAir: Δημοσιογράφοι από αθλητική ιστοσελίδα ζητούνται για πρακτική άσκηση. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Tο ξενοδοχείο Lindos Royal της εταιρείας Lindos Hotels, στην περιοχή Βληχά Λίνδου στην Ρόδο ζητεί για την σεζόν 2015 Μαθητές Σχολών ΙΕΚ και ΤΕΙ για πρακτική άσκηση. Βιογραφικά που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Αποστολή Βιογραφικών με απαραίτητη πρόσφατη φωτογραφία στο Fax: 22440 32007. Πληροφορίες στο 22440 32001. 

-Η εταιρεία γραφικών τεχνών ΛΥΧΝΙΑ ΑΕ ζήτα να καλύψει θέσεις για πρακτική άσκηση για Τελειόφοιτους ΤΕΙ για τις παρακάτω θέσεις:
-Βοηθός Λιθογράφου-Βιβλιοδέτη
-Τεχνολόγος γραφικών τεχνών

Απαραίτητα προσόντα:
-Τελειόφοιτος του ΤΕΙ ή ΑΕΙ
-Καλή γνώση αγγλικών
-Χειρισμός εφαρμογών Η/Υ
Αν ο ενδιαφερόμενος έχει τα κατάλληλα προσόντα για την θέση αυτή υπάρχει και το ενδεχόμενο της μόνιμης συνεργασίας με την Λυχνία. Ειδικά στον τομέα της βιβλιοδεσίας θα χρειαστεί άμεσα.
Βιογραφικά στο φαξ: 210 3425967 αναφέροντας ότι ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση.


- Το ξενοδοχείο Blue Bay Resort & Spa Resort που βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου στην Κρήτη αναζητά άτομα για πρακτική (εποχιακή και Full-time) ως υπάλληλοι Υποδοχής, γκρουμ, guest relation και οροφοκόμοι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Εξωτερικό

-To EC Joint Research Center που βρίσκεται στην Ιταλία, αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση με πτυχίο στην πολιτική επιστήμη ή τις διεθνείς σχέσεις και με γνώσεις αγγλικών. Καταληκτική ημερομηνία: 12 Μαρτίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες στο https://ec.europa.eu/jrc/en/institutes/ipsc.

-Η «SCHNEIDER ELECTRIC INDUSTRIES SAS» προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε μηχανολόγους. Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία και οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημίου μηχανολόγου και άριστα αγγλικά. Προσφέρεται μισθός 1673€.