Σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό, για λίγους μήνες ή για περισσότερο καιρό, στον τομέα των τουριστικών, της νομικής, της λογιστικής, της επικοινωνίας, των οικονομικών κ.α., μπορείς να κάνεις την πρακτική σου άσκηση (9-15 Μαρτίου). Στείλε βιογραφικό!

Ελλάδα

-Το Creta Maris Beach Resort, ξενοδοχειακή μονάδα 5*  στην Χερσόνησο Κρήτης, ζητά για το τμήμα Κρατήσεων: 1 Φοιτήτρια /-τη T.E.I., Α.Ε.Ι., ΠΜΣ (Σχολής Δημόσιας ή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης) για πρακτική άσκηση που αφορά το διάστημα 01/04/2015 – 30/09/2015.
Προφίλ υποψηφίου
Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
Πολύ καλή χρήση Υπολογιστών
Προσφέρεται: εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, μισθός μαθητείας, διαμονή στα Staff Houses, διατροφή στο Staff Restaurant, δωρεάν μετακίνηση από και προς Ηράκλειο σε περίπτωση μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο. Για την αποστολή βιογραφικού σημειώματος με  συνημμένη πρόσφατη φωτογραφία τύπου ταυτότητας ή διαβατηρίου. Πληροφορίες εδώ.

-Το ξενοδοχειακό συγκρότημα OCEANIS BEACH & SPA RESORT στην Κω, ζητεί σπουδαστές για πρακτική άσκηση.
Απαιτούμενα προσόντα:
Να φοιτούν σε τουριστική ή σε σχετική με το αντικείμενο τους σχολή
Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση άλλων ξένων γλωσσών θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα
Η εταιρεία προσφέρει:
Διαμονή και διατροφή
Επίδομα πρακτικής βάση ισχύουσας νομοθεσίας
Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
Προοπτικές εξέλιξης
Πληροφορίες στο τηλ: 22420 23729 & Φαξ 22420 23728.

-Club Med: To Club Med αναζητά για την ξενοδοχειακή του μονάδα Gregolimano στην Λιχάδα Ευβοίας ένα Σπουδαστή ΤΕΙ Λογιστικής για Πρακτική Άσκηση.
Περίοδος πρακτικής άσκησης:
Απρίλιος- Οκτώβριος
Απαραίτητα προσόντα:
Άριστη γνώση αγγλικών ή /και γαλλικών
Προσφέρονται:
Αμοιβή πρακτικής άσκησης όπως ορίζει η νομοθεσία
Διαμονή και διατροφή εντός της ξενοδοχειακής μονάδας
Έξοδα ταξιδιού
Προοπτική εργασίας και μετά την πρακτική άσκηση
Εργασία σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον
Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας εδώ.


Εξωτερικό

-Θέσεις πρακτικής άσκησης προσφέρει η εταιρεία V4 Revue που βρίσκεται στην Μπρατισλάβα, στη Σλοβακία. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο επικοινωνίας, άριστες γνώσεις αγγλικών, επικοινωνιακές ικανότητες και εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων. Προσφέρονται 100€ το μήνα. Βιογραφικά στο ondrus@visegradrevue.eu μέχρι 22 Μαρτίου

-Ο Οργανισμός The Women’s International League for Peace and Freedom (WILPF) αναζητά άτομο με μεταπτυχιακό στη νομική, τις διεθνείς σχέσεις και τα ανθρώπινα δικαιώματα για πρακτική άσκηση. Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη  μέχρι και τον Ιούλιο. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται τα άριστα αγγλικά. Βιογραφικά στο internship@wilpf.ch μέχρι 27 Μαρτίου.

- Η Deutsche Bahn βρίσκεται στη Γερμανία και αναζητά υποψήφιους για πρακτική άσκηση στους κλάδους της πληροφορικής, της παραγωγής, του ανθρώπινου δυναμικού, των οικονομικών κ.α. μέχρι τις 27 Μαρτίου. Βιογραφικά στο careers@deutschebahn.com.