Εμείς βρήκαμε τα 5 καλύτερα και στα προτείνουμε.

 

 

1.Asus Zenwatch

 

Πρόκειται ίσως για το πιο κομψό smartwatch. Πέρα όμως από το μοναδικό παρουσιαστικό του, το Asus Zenwatch διαθέτει οθόνη Amoled 1.63 ιντσών με τεχνολογία Corning Gorilla Glass 3 και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 στα 1.2GHz. Επίσης, το συγκεκριμένο smartwatch έχει μνήμη RAM 512MB, 4GB για αποθήκευση και μπαταρία 1.4Wh. Ακόμα ένα δυνατό χαρακτηριστικό του είναι πως εκτελεί χρέη personal trainer, καθώς κρατά στατιστικά βηματομετρητή, θερμίδων, καρδιακών παλμών και άλλων.

 

 

2. Samsung Gear S

 

Το Samsung Gear S διαθέτει μια κομψή και καμπύλη οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED για μεγαλύτερη άνεση κρατήματος. Με δυνατότητα σύνδεσης 3G, Wi-Fi και Bluetooth, σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κλήσεις και μηνύματα, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το τηλέφωνο, ενώ παράλληλα φροντίζει για τη φυσική σας κατάσταση με ακόμα πιο προηγμένους πολυ-αισθητήρες, ενσωματωμένο GPS και αξιόπιστες λειτουργίες της εφαρμογής S Health. Επισης, μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα μέσω του πληκτρολογίου επάνω στην οθόνη, το οποίο υποστηρίζει μέχρι και 69 γλώσσες και, τέλος, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του ρολογιού στην οθόνη και το λουράκι.

3. LG G Watch R

 

Το νέο LG G Watch R διαθέτει 1,3 ιντσών κυκλική P-OLED οθόνη που προσφέρει τις πιο καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας ή από πλάγια γωνία θέασης. Επίσης, διαθέτει μνήμη 4GB, 512MB RAM, μπαταρία ισχύος 410mAh και δυνατό επεξεργαστή Snapdragon 400 ισχύος 1.2GHz. Η νέα συσκευή με λειτουργικό Android Wear μπορεί να «τρέξει» αβίαστα όλες τις διαθέσιμες συμβατές εφαρμογές του Google Play Store, ενώ χάρη στον βαθμό στεγανότητας ΙΡ67 (Ingress Protection Rating) το LG G Watch R είναι ανθεκτικό στο νερό έως και 30 λεπτά σε βάθος ενός μέτρου.

 

 

4. Apple Watch

Το Apple Watch δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του fitness, με εξειδικευμένους αισθητήρες (όπως μόνιτορ καρδιακών παλμών) και ειδική μέριμνα ενσωμάτωσης με το Health app του iOS 8 για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει τα στατιστικά που τον ενδιαφέρουν στο ίδιο σημείο. Διαθέτει εύκαμπτη Retina display και προηγμένες δυνατότητες αντίληψης άσκησης δύναμης, καθώς μπορεί να «ξεχωρίζει» την πίεση από ένα απλό άγγιγμα. Το Apple Watch θα έρχεται σε δύο μεγέθη (small και large) και σε τρία μοντέλα (ατσάλι, αλουμίνιο, χρυσός). Διαθέτει ενσωματωμένες εφαρμογές, περιλαμβανομένων μηνυμάτων, χαρτών και Siri και εφαρμογές όπως το Citymapper, Pinterest και το Twitter, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι συμβατό με τα iPhones από το 5 και άνω.

 

 

 

 

5. Sony SmartWatch 3

 

Το νέο Sony SmartWatch 3 έρχεται με οθόνη 1.68 ιντσών με ανάλυση 320×320 και διαθέτει accelerometer, πυξίδα, GPS, NFC, bluetooth, Micro USB, 512 RAM και αισθητήρα για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας. Η μπαταρία με μια μόνο φόρτιση αντέχει ως και 2 μέρες με κανονική χρήση ή ως 4 μέρες με αραιή χρήση. Το λειτουργικό του είναι Android Wear,  προοριζόμενο για συσκευές που μπορείτε να τις φορέσετε. Επίσης, το Smarwatch 3 διαθέτει πίσω πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε πιο επίσημα λουράκια, πιο αθλητικά ή πιο σοφιστικέ.