Σίγουρα θα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ορισμένα κόκκινα αξεσουάρ που δεν θα ξέρεις πώς να συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα σου. Το κόκκινο όμως πάντα προσδίδει μια ζωντάνια και απογειώνει το look σου, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να το φοράς και να προσθέτεις στιλ στην εμφάνισή σου με κόκκινα αξεσουάρ.

Η απόχρωση του κόκκινου που είναι για σένα

Ένας λόγος που μπορεί να αποφεύγεις να φοράς κόκκινο είναι επειδή δεν γνωρίζεις ποια απόχρωσή του είναι κατάλληλη για εσένα. Το κόκκινο μπορεί να είναι είτε θερμό είτε πιο ψυχρό. Εάν κοιτάξεις ένα θερμό κόκκινο και ένα ψυχρό, τότε θα καταλάβεις ότι το θερμό έχει περισσότερο κίτρινο. Γενικά όταν ένα χρώμα έχει κίτρινο είναι πιο θερμό, ενώ όταν έχει μπλε είναι πιο ψυχρό. Καθώς  υπάρχει μεγάλο φάσμα στις αποχρώσεις του κόκκινου,  από τα πιο ήπια μέχρι τα πιο ζωντανά κόκκινα, μπορείς να βρεις ποιο είναι για εσένα και να ξεκινήσεις να το προσθέτεις στην εμφάνισή σου.

Πώς να βάλεις κόκκινα αξεσουάρ στην εμφάνισή σου

Με το να βάλεις λίγο κόκκινο στην εμφάνισή σου, μπορείς να την απογειώσεις.  Δεν χρειάζεται φυσικά να υπερβάλλεις όταν φοράς κόκκινο.  Το κόκκινο είναι τόσο ισχυρό και έντονο χρώμα, οπότε διάλεξε κάτι διακριτικό χωρίς υπερβολές.

Κόκκινα παπούτσια

Τα κόκκινα παπούτσια είναι μια πολύ καλή επιλογή, εάν θέλεις να φορέσεις κόκκινο αλλά όχι σε κάποιο σημείο κοντά στο πρόσωπό σου. Νομίζεις ότι τα κόκκινα παπούτσια μπορούν να συνδυαστούν μόνο με μαύρο; Τα κόκκινα παπούτσια ταιριάζουν τέλεια με τζιν και μπλε. Τα κόκκινα παπούτσια είναι fashion statement: Γαλότσες, φλατ μπαλαρίνες σαν την παραμυθένια Dorothy, devil ψηλοτάκουνα.

 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...