Πιθανότατα τα έχεις συνδυάσει με geeky σύνολα, πανεπιστήμια και, εχμ, άντρες. Tα oxfords δεν είναι και τόσο πάνω στις επιλογές των κοριτσιών, αυτό φαίνεται όμως πως αλλάζει σιγά σιγά. Ακόμα κι εγώ όμως που τα θεωρούσα εντελώς αντρικά και ξενέρωτα παπούτσια, έχω πειστεί ότι δίνουν απίστευτο στυλ τελικά. Δεν είναι τυχαίο ότι πρωταγωνιστούν παντού φέτος. Δες λοιπόν μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να τα φορέσεις. 

1. Αν σε βοηθά λίγο το ύψος σου, μπορείς να τα φορέσεις με μια maxi φούστα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Αν όχι, είσαι μία από εμάς, προχώρα παρακάτω.

2. Φόρεσε το oversized πουλόβερ σου σαν φόρεμα και δώσε ακόμα περισσότερο στυλ με ένα ζευγάρι oxfords.

3. Ταιριάζουν ακόμα και με το τζιν σορτσάκι σου που περιμένει καρτερικά να βγει απ’ τη ντουλάπα. Το οπάκ καλσόν μη ξεχάσεις βέβαια. 

4. Φόρεσέ τα μαζί με το boyfriend τζιν σου για να δείχνεις χαλαρή και cool. Aν προσθέσεις κι ένα BLAZER έχεις το τέλειο σύνολο για το γραφείο.

5. Θα σκεφτόσουν ποτέ να τα φορέσεις με τις ψηλές κάλτσες σου; Ταιριάζουν τόοοοσο πολύ και σε κάνουν να φαίνεσαι σαν stylish φοιτήτρια (που μπορεί να είσαι κιόλας).

6. Όχι, δεν είναι νωρίς για να βάλεις το αγαπημένο σου floral φορεματάκι. Αρκεί να το συνδυάσεις με μια ζακέτα, κολάν και oxfords. Για άνεση και εμφάνιση.

7. Ένα σύνολο που θα έκανε τη Blair Waldorf περήφανη. Μόνο που αντί για Louboutin, θα φορέσεις oxfords. Γιατί είσαι πιο τύπισσα. Και γιατί δεν έχουμε τα πεζοδρόμια του Manhattan.

8. Δεν είναι απαραίτητο να μείνεις στο κλασικό μαύρο ή καφέ. Διάλεξε ένα χρωματιστό ζευγάρι κι εντυπωσίασε. Άνοιξη έρχεται!

9. Θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου χρωματιστό τζιν, δε θέλεις όμως να βάλεις τακούνια ή sneakers; Ένα ζευγάρι oxfords θα σε σώσει.  

10. Και oxfords και πουλοβεράκι με στάμπα; Δύο statements σε ένα.

11. Ζακέτα, μαρινιέρα, τζιν και oxfords. Το τέλειο μεταβατικό σύνολο για να υποδεχτείς την Άνοιξη που όλο και πλησιάζει. #yaaay

12. Tέλεια με μια skater φούστα κι ένα crop top. Πόσο πιο cool;

13. Για τις μέρες με αρκετό κρύο (δεν έχουν τελειώσει ακόμα) φόρεσε τις μάλλινες κάλτσες σου πάνω από το καλσόν σου, μαζί φυσικά με τα αγαπημένα σου oxfords.

14. Γύρνα τα ρεβέρ του τζιν σου και άσε το καρό σου πουκάμισο ανοιχτό. Φόρα και τα oxfords σου για να μη δείχνει σαν αγρότισσα που μόνη ψάχνει.

15. Με τζιν φόρεμα, πώς σου φαίνονται; #uber_cool

16. Μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι με ελάχιστο τακουνάκι, σε περίπτωση που δεν αντέχεις καθόλου τα φλατ (εγώ πάντως αυτό θα κάνω).

17. Κρυώνεις; Άσε τα καλτσάκια σου να ξεπροβάλλουν από τα oxfords σου. Θα τα κάνει να δείχνουν τόοοσο cute.

18. Κάνουν ακόμα και για πιο ζεστές μέρες, συνδυασμένα με ένα φορεματάκι κι ένα τζιν jacket από πάνω.

19. Φόρεσε τη δερμάτινη φούστα σου και ένα καλσόν με patterns. Ταιριάζουν αναπάντεχα με τα oxfords σου. 

20. Πουλόβερ, σκισμένο τζιν και oxfords για να είσαι άνετη και stylish χωρίς υπερπροσπάθεια.