Η Έλενα Αθανασίου γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου δημιουργεί εδώ και 5 χρόνια τις δικές της χειροποίητες τσάντες.

Η ιδέα της κατασκευής μιας καθαρά ελληνικής σειράς τσαντών από τη νεαρή σχεδιάστρια Έλενα Αθανασίου έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις για τις δημιουργίες της προτού καλά – καλά εδραιωθεί στο χώρο αυτό.

Οι χειροποίητες τσάντες Elena Athanasiou είναι βασισμένες σε απλές, μίνιμαλ γραμμές, και συνδυάζουν το μοντέρνο με το διαχρονικό. Αφορούν στη σύγχρονη επαγγελματία, ανεξάρτητη γυναίκα, που ζητά την τελειότητα στο στυλ, σε ένα αξεσουάρ-εργαλείο- την τσάντα που την συνοδεύει όλη τη μέρα και πρέπει να της προσθέτει κύρος και στυλ στο σύνολό της.

Κατασκευασμένες από 100% γνήσιο δέρμα, ραμμένες στο παραδοσιακό εργαστήριο της οικογένειας της, μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό, ως προς την ποιότητα, πελάτη.

Για τη σεζόν που διανύουμε οι συλλογές είναι οι εξής τρεις:

Black ‘n’ Metal

H συλλογή black’n’metal απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το rock στοιχείο. Οι τσάντες της συλλογής είναι απόλυτα θηλυκές, στιλάτες, κατασκευασμένες από 100% γνήσια δέρματα, επενδυμένες με φόδρα στο εσωτερικό ενώ διαθέτουν πολλές βοηθητικές τσέπες. Κρατήστε τις από το πρωί έως το βράδυ και ξεχωρίστε.

Urban

Αναπολώντας άλλες εποχές η συλλογή “urban”  θυμίζει την παλιά σχολική σάκα. Με μοντέρνες τροποποιήσεις, 100% από γνήσιο δέρμα, προσαρμοσμένη στο σήμερα, παιχνιδιάρικη και σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορεί να κάνει παρέα με το τετράδιο σας, το ημερολόγιο, τη φωτογραφική σας μηχανή και άλλα καθημερινά αξεσουάρ. Παίξτε, δημιουργώντας το δικό σας συνδυασμό χρωμάτων και κρατήστε τη συντροφιά σας για πολλά χρόνια.

Vacchetta

Λιτές γραμμές, καθαρά μίνιμαλ σχέδια, προσιτή πολυτέλεια. Μία σειρά εμπνευσμένη από τη διαχρονικότητα του γνήσιου δέρματος.

Μάθε περισσότερα στο www.elenaathanasioubags.gr και στο www.facebook.com/ElenaAthanasiouExclusiveBags