Η ευκαιρία για πρακτική είναι εδώ και σου χτυπά την πόρτα! Ενδιαφέρεσαι;

 

Ελλάδα

-Η εταιρεία Intracom-Telecom αναζητά τελειόφοιτους Τ.Ε.Ι. από τμήματα  Ηλεκτρονικής, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών, Η/Υ Συστημάτων, Διοίκησης Επιχειρήσεων ή συναφούς κατεύθυνσης  για πρακτική άσκηση.  Οι ασκούμενοι θα εκπονήσουν την πρακτική τους άσκηση ανάλογα με την ειδικότητά τους σε τμήματα Τεχνικών Πεδίων, Τεχνικών Εργαστηρίων, Διαχείρισης Δικτύων, Τεχνικών Υποστήριξης υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (Αθήνα και Θεσ/νίκη), και στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (Αθήνα).
Προφίλ υποψηφίου 
-Τελειόφοιτος/ η Τ.Ε.Ι. των ανωτέρω τμημάτων
-Δικαίωμα εκπόνησης πρακτικής άσκησης
-Γνώση αντικειμένου σπουδών
- Γνώση MS Office
-Καλή γνώση Αγγλικών
Παροχές
-Μισθός πρακτικής άσκησης
-Σταθερό ωράριο εργασίας (9:00-17:00)
-Μεταφορά με εταιρικά λεωφορεία από και προς το χώρο εργασίας
-Δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος σε εστιατόριο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας
Οι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην INTRACOM Telecom στην Παιανία Αττικής και στη Θεσ/νίκη, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με οργανωμένα συστήματα, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους  και να χτίσουν τα θεμέλια της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο πεδίο ενδιαφέροντός τους.  Περισσότερες πληροφορίες στο εδώ

-Tο Ξενοδοχείο «Athens Poseidon» ζητά για την θερινή σεζόν 2015 για τα παρακάτω τμήματα:
-Τμήμα Υποδοχής
-Τμήμα Service
-Τμήμα κουζίνας

Απαραίτητα Προσόντα: 
-Να φοιτούν σε αντίστοιχη σχολή
-Άριστη γνώση Αγγλικών
Προσφέρονται: 
-Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
-Εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

-Το ξενοδοχείο San Marco στα Χουλάκια της Μυκόνου ζητά να προσλάβει για τη σεζόν 2015 (Απρ. - Οκτ.) πρακτικά ασκούμενους. 
Απαραίτητα Προσόντα:
-Απόφοιτος/η τουριστικής σχολής
-Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας
-Πιστοποιητικό παρακολούθησης σχετικών «σεμιναρίων»
-Γνώση συστήματος HACCP για την κουζίνα
-Προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις σε ξενοδοχεία 5*
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τα παρακάτω προσόντα και ικανότητες:
-Ευγένεια, εμπιστοσύνη, συστηματικότητα, υπευθυνότητα και προθυμία
-Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας
-Προσανατολισμός στο αποτέλεσμα και στη επίτευξη των στόχων
-Καλή γνώση Αγγλικών & Ελληνικών
-Γνώση του ξενοδοχειακού προγράμματος "Ερμή WIN"
-Η καθημερινή επαφή με τους πελάτες απαιτεί ευπρεπές παρουσιαστικό.
Προσφέρονται:
-Ανταγωνιστικός  μισθός
-Διαμονή
-Γεύματα στο ξενοδοχείο
-Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
-Δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης
Βιογραφικά με φωτογραφία στο fax: 210 3218487.

Εξωτερικό


-Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων/Εrasmus+ του Δ.Π.Θ. υλοποιεί τη δράση πρακτικής άσκησης φοιτητών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας Erasmus+ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Παράλληλα έχει εξασφαλίσει αριθμό θέσεων πρακτικής άσκησης φοιτητών του Δ.Π.Θ. μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, είναι διαθέσιμες τουλάχιστον 10 θέσεις Πρακτικής Άσκησης, με χρηματοδότηση μέσω του Δ.Π.Θ. ή/και του Ομίλου που συμμετέχει το Δ.Π.Θ. Το Erasmus+ παρέχει σε φοιτητές από όλους τους κύκλους σπουδών (προπτυχιακούς–μεταπτυχιακούς–υποψήφιους διδάκτορες) αλλά και προσφάτως αποφοίτους του Δ.Π.Θ., τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση διάρκειας 2 έως 6 μηνών, σε φορείς (π.χ. Επιχειρήσεις, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Ερευνητικά Κέντρα, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, διπλωματικές αποστολές κ.λπ.) που εδρεύουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Kαταληκτική ημερομηνία: 20-03-2015. Πληροφορίες: τηλ. 25310 39084 και εδώ.

-Η εταιρεία MUNPlanet Marketing που βρίσκεται στη Σερβία (Βελιγράδι), αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Η πρακτική θα διαρκέσει 4 με έξι εβδομάδες και οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν στο κομμάτι των Social Media, του Community Management ή του Member Acquisition and Engagement. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι φοιτητές ή πρόσφατα απόφοιτοι σχετικών τμημάτων πανεπιστημίου, να είναι τουλάχιστον 18  ετών, να γνωρίζουν άριστα αγγλικά και να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα online media. Προσφέρονται: διαμονή, αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής, ασφάλεια υγείας κ.α. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Μαρτίου 2015. Πληροφορίες εδώ