Κάθεσαι πάνω σε ένα μίνι-θρόνο, και ένας ατμός συνδυασμένος με υπέρυθρες και αρωματικά φυτά από το είδος της Αρτεμισίας, καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα σου. Είναι μια απιστευτη ενεργειακή απελευθέρωση, και όχι απλά ένα…ντουζ με ατμό. Σε βοηθά επίσης να εξισορροπείς τα επίπεδα των θηλυκών σου ορμονών. Αν βρεθείς στο Los Angeles, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις στο Tikkun Spa της Santa Monica».

Αυτά, λέει λίγο-πολύ, στο προσωπικό της site, η 42 πασίγνωστη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία συστήνει στις γυναίκες να δοκιμάσουν τον καθαρισμό του κόλπου τους… με ατμό!

Βασικά τι πρέπει να βάζουμε στον κόλπο μας νομίζω πως όλες ξέρουμε -εκτός από τον ατμό…Τι ΔΕΝ πρέπει,  γιατί μπορεί να μολυνθούμε, να πονέσουμε ή να δημιουργήσουμε πρόβλημα υγείας, ήρθε η ώρα να το αναλύσουμε:

 

1.    Βρώμικα χέρια

Πάρα πολλές μολύνσεις δημιουργούνται από βρώμικα χέρια –είτε δικά σου, είτε του παρτενέρ σου. Προσοχή, πλύσιμο χεριών και μπορείς να διασκεδάσεις άνετα!

2.    Βρώμικα βοηθήματα

Ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ό,τι θέλει, αλλά να τηρούμε και τους κανόνες υγεινής, σωστά; Απολύμανση πρώτα, λοιπόν!

3.    Χημικές Ουσίες

Όπως αλκοόλ ή ναρκωτικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθούν μολύνσεις και ερεθισμοί. Και, για να τα λέμε και σωστά, όχι στον κόλπο, ούτε στο στόμα μου δεν πρέπει να τα βάζεις!

4.    Φαγητό

Καλές οι «9μιση εβδομάδες» και σίγουρα οι φράουλες και η σοκολάτα μπορεί να είναι σέξυ στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν χρειάζεται να τα βάλεις και στον κόλπο σου! Μπορεί να αναστατώσουν το ph του κόλπου σου και να δημιουργήσουν .. άβολες καταστάσεις.

5.    Κρέμες

Πολύ προσεκτικά! Μπορεί να προκληθούν ερεθισμοί και μυκητιάσεις από τις χημικές ουσίες που βρίσκονται στις κρέμες, στα σπρέι ή ακόμα και στα ρούχα που είναι σε επαφή με αυτή την περιοχή.