Και που το ξέρω εγώ θα μου πεις… Αυτιά δεν έχω; Δεν συζητάω με κοπέλες και ακούω τα μύρια όσα για το θέμα; Ένα θέμα που είναι ο ορισμός του ταμπού. Για κάποιες να το συζητούν και για πολλές ακόμα και να σκέφτονται ότι θα το κάνουν. Ευτυχώς υπάρχουν και μερικές φωτεινές εξαιρέσεις.

Οι σκέψεις που κάνει ένα γυναικείο μυαλό – ναι και το δικό σου εννοώ – όταν η συζήτηση πάει στον αυνανισμό της ΓΥΝΑΙΚΑΣ είναι εξωφρενικές για εμάς τους άνδρες. Μπορεί και να κάνουμε λάθος που σκεφτόμαστε για εσάς με το δικό μας μυαλό. Ναι, μόνο που δεν είναι. Θες να στις καταγράψω και να τις αναιρέσω μία μία; No problem.

1.Ο αυνανισμός είναι αμαρτία. Πρωτίστως τι ορίζεται ως αμαρτία; Δευτερευόντως ποιος την ορίζει; Τρίτον, ποιος χέστηκε νοιάζεται τι λέει αυτός. Δεν ξέρω αν βασίζεσαι στην θρησκεία σου, αλλά ο αυνανισμός σχετίζεται με εξελικτικά στάδια, με επιστήμη, με ψυχολογία με πολλά. Ο κανόνας λέει: Αν δεν γουστάρεις να κάνεις σεξ εσύ με τον εαυτό σου τότε δεν θα θέλει κανείς.

2. Αν αυνανίζεσαι είσαι «εύκολη». Πάμε πάλι στα ίδια ερωτήματα. Όποιος στο έχει πει αυτό καλύτερα να πάει να χώσει το κεφάλι του σε τρύπα σαν στρουθοκάμηλος. Αν αυνανίζεσαι δεν είσαι «εύκολη». Είσαι πιο ευέλικτη στο σεξ. Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Ο νοών νοείτω.

3. Ο αυνανισμός δεν είναι κάτι υγιές. Το αντίθετο μάλιστα. Αν δεν το κάνεις θα νοσήσεις. Εκτός κι αν είσαι ανοργασμικιά.

4. Τι θα σκεφτούν οι άλλοι για μένα; Ειλικρινά στο τέτοιο σου σκασίλα σου τι θα σκεφτεί κάποια οπισθοδρομική. Να ξέρεις ότι αυτή θα ξυπνάει κάθε μέρα με ξινίλα επειδή έχει αραχνιάσει, ενώ εσύ θα ξέρεις ότι σε περιόδους ξηρασίας υπάρχει και το καλό σου χέρι.

5. Ο αυνανισμός δεν βοηθάει στο σεξ/στην σχέση. Εδώ κι αν πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα. Αρχικά, ο αυνανισμός μπορεί να σε ξεβαλτώσει από μια σεξουαλική λούπα που μπορεί να έχετε πέσει. Επιπλέον, τις μέρες που μπορεί να μην βρίσκετε χρόνο λόγω φόρτου εργασίας, θα εκτονώνει την ένταση και θα σε ηρεμεί. Άρα θα κρατήσει παραπάνω η σχέση.

6. Φοβάμαι μη βρουν το δονητή οι γονείς μου. Newsflash!!! Ποιος είπε πως αυτά ταυτίζονται; Δάχτυλα δόξα τω Θεώ έχεις. Ή όπως είπε μια πολύ σωστή γνωστή μου: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αυνανίζεται. Μα με τη μηλόπιτα, μα με τηλέφωνο του μπάνιου, κάτι θα κάνει».

gwen stacey eye roll

Μόλις απέκρουσα όλες τις μπαλιές σου. Έχεις κάτι άλλο να πεις;

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν σου λέω να αυνανιστείς με το ζόρι. Σου λέω ότι αν το νιώθεις θα πρέπει να το απενοχοποιήσεις στο κεφάλι σου.