Φοιτήτρια ή απόφοιτος οικονομικών, τουριστικών, επικοινωνίας, λογιστικής, πληροφορικής, διοίκησης και πολλών άλλων ειδικοτήτων; Μήπως θες να ξεκινήσεις την πρακτική σου σε Ελλάδα, ή ακόμα πιο εναλλακτικά, στο εξωτερικό; Νομίζω καιρός είναι...


Ελλάδα

-Το ξενοδοχειακό συγκρότημα OCEANIS BEACH & SPA RESORT στην Κω, ζητεί σπουδαστές για πρακτική άσκηση.
Απαιτούμενα προσόντα:
-Να φοιτούν σε τουριστική ή σε σχετική με το αντικείμενο τους σχολή
-Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση άλλων ξένων γλωσσών θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα
Η εταιρεία προσφέρει:
-Διαμονή και διατροφή
-Επίδομα πρακτικής βάση ισχύουσας νομοθεσίας
-Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
-Προοπτικές εξέλιξης
Βιογραφικά στο φαξ 22420 23728 υπόψη κας. Αιβαλιώτη. Πληροφορίες στο τηλ: 22420 23729. 


-Η εταιρία CTG advertising που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αναπτύσσεται με αποτέλεσμα την ένταξη νέων στελεχών που θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της επιτυχίας. Για αυτό το λόγο αναζητά ένα νεαρό υποψήφιο που επιθυμεί να εκπονήσει την πρακτική του άσκηση, με προοπτική περαιτέρω συνεργασίας.
Ο υποψήφιος θα έχει καθήκοντα στον τομέα:
-Γραμματειακή Υποστήριξη / Υπάλληλος Γραφείου και Υποδοχής
Προφίλ ιδανικού υποψηφίου:
-Τελειόφοιτοι νέοι, Σχολών Οικονομίας & Διοίκησης από ΤΕΙ
-Άριστη γραπτή και προφορική επικοινωνία
-Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
-Πολύ καλή γνώση και χρήση Η/Υ (MS Office-Internet)
-Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
Η εταιρία προσφέρει ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.
Πληροφορίες στο www.ctgadv.gr.

iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και στην Κύπρο και μέλος του Quest Group επιθυμεί να καλύψει την παρακάτω ειδικότητα:
Πρακτική Άσκηση στο Λογιστήριο (κωδ. ΤΕI/02.15)
Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα ενταχθεί στη Λογιστήριο της iSquare στην Αθήνα και θα είναι υπεύθυνος/η για την υποστήριξη του μηχανογραφημένου λογιστηρίου της εταιρείας.
Απαιτούμενα προσόντα: 
-Επί Πτυχίω σε ΤΕΙ Λογιστικής / Οικονομικών / Διοίκησης Επιχειρήσεων
-Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
-Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ
-Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας & συνεργασίας 
 Η Εταιρεία προσφέρει εργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον, συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης.

Εξωτερικό

-Ο Όμιλος Delhaize Group που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στη Νέα Υόρκη αναζητά φιλόδοξα άτομα με πτυχίο πανεπιστημίου ή ΤΕΙ για πρακτική άσκηση τον τομέα της βιομηχανίας food industry μέσω του προγράμματος The International Graduate Trainee Program. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28/02/15. Πληροφορίες στο www.dreamjobdelhaize.com. 

-Ο Οργανισμός European Union Agency for Fundamental Rights (FRA) αναζητά νέους απόφοιτους πανεπιστημίου στον τομέα της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού, της Επικοινωνίας και άλλων κοινωνικών επιστημών. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται οι γνώσεις αγγλικών και μιας ακόμα ευρωπαϊκής γλώσσας. Η πρακτική θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη και ξεκινά 1 Σεπτεμβρίου. Βιογραφικά στο recruitment@fra.europa.eu μέχρι 2/3/15

- Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στη Γερμανία αναζητά απόφοιτους μεταπτυχιακού στα οικονομικά, στη στατιστική, στην πληροφορική και στη μηχανική για τρίμηνη πρακτική άσκηση. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν άριστα αγγλικά και μια ακόμα ευρωπαϊκή γλώσσα, να έχουν υψηλό επίπεδο στο χειρισμό του υπολογιστή και ιδανικά να έχουν μια εμπειρία στα μακροοικονομικά στοιχεία. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.ecb.europa.eu/ecb/jobs/html/vacancydetails.en.html?id=005056853E201EE4A8C9E1BA7287FC66 μέχρι 12/2/15.