Ακόμα και αν δεν πιστεύεις και πολύ σε αυτή την ημέρα έτσι για το καλό, επιβάλλεται να κάνεις την διαφορά και να προετοιμαστείς κατάλληλα.

Εμείς, συλλέξαμε όλα όσα πρέπει να κάνεις για να λάμψεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και σου τα παρουσιάζουμε:

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. Βρες τι θα φορέσεις. Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους σήμερα πρέπει το ντύσιμο σου να είναι ξεχωριστό για να κάνεις εντύπωση. Εμείς, σου προτείνουμε να φορέσεις ένα φόρεμα για να αναδείξεις την φιλική σου πλευρά και να εντυπωσιάσεις το έτερον σου ήμισυ.
dress-ipop.gr

Αφού επέλεξες τα ρούχα, πήγαινε προς το μπάνιο και γέμισε την μπανιέρα με χλιαρό νερό και ενυδατικά άλατα. Το σώμα σου θέλει απολέπιση γι΄αυτό μην ξεχάσεις να κάνεις το scrub και φυσικά να ξυριστείς γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει μετά το δείπνο ή το ποτό.

Χτένισε τα μαλλιά σου κάνοντας ένα ανάλαφρο χτένισμα και αν δεν έχεις όρεξη ή πολύ χρόνο πιάσε τα μαλλιά σου μια ψηλή κοτσίδα που θα αναδεικνύει το πρόσωπό σου και θα σε κάνει να δείχνεις πιο σέξι από ποτέ.

Το βάψιμο σου εμείς θα σου προτείνουμε να μην είναι πολύ βαρύ. Κάνε κάτι πιο γήινο και εστίασε ή στα μάτια σου ή στα χείλη σου βάζοντας ένα κόκκινο κραγιόν που είναι και της μόδας αλλά και ειδικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
red-ipop.gr

Η τελευταία σου πινελιά είναι μία και ακούσει στην λέξη άρωμα. Μην το παρακάνεις και εστίασε στα κρυφά σημεία, δηλαδή στους καρπούς και πίσω από τα αυτιά.
aroma-ipop.gr

Είσαι έτοιμη να περάσεις μια ξεχωριστή βραδιά. Καλή διασκέδαση!