Ας ξεκινήσουμε από ένα αξίωμα: η θεωρία ότι οι άντρες δεν προσέχουν το μανικιούρ μιας γυναίκας, δεν ισχύει. Trust me. Είναι από τα πρώτα που θα κοιτάξουν. Είτε λοιπόν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, είτε πρόκειται να βγεις πρώτο ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο, που τυχαίνει να γιορτάζει και ο φτερωτός θεός του έρωτα, καλό είναι να δώσεις ιδιαίτερη βάση (#diplhs, xoxo) στα νυχάκια σου. Μπορείς να περάσεις πολλά μηνύματα μέσα από το nail art, να το ξέρεις.

Ξεκινάμε από κάτι απλό και διακριτικό. Φούξια χρωματάκι και μια μικρή καρδιά, για σένα που πιστεύεις και δεν πιστεύεις στη συγκεκριμένη γιορτή. Που θέλεις να είσαι στο κλίμα αλλά όχι και να το βροντοφωνάξεις. Με αυτό το μανικιούρ θα τα καταφέρεις.

Συνεχίζουμε με κάτι πιο σύνθετο, που εξαρχής ίσως να μη βγάζει νόημα, αν ενώσεις όμως τα δύο σου δαχτυλάκια σχηματίζεις το πιο ωραίο φιλάκι. Λες να πιάσει το νόημα;

Αυτό εδώ είναι για σένα που κρύβεις μια ρομαντική ψυχή μέσα σου και ονειρεύεσαι αρωματισμένα ερωτικά γράμματα και ραβασάκια. Αν κολλάς στο να το κάνεις πράξη, κάντο μανικιούρ.

Καρδιές παντού. Είσαι ερωτευμένη και θέλεις να το δείξεις βρε παιδί μου. Και με τα δέκα δάχτυλα. Αμέ.

Και καταλήγουμε στο προσωπικό μου αγαπημένο, στον ορισμό του nail art. Θα σου πάρει λίγο παραπάνο χρόνο και κόπο, είναι όμως ο πιο σαφής τρόπος να Του δείξεις ότι κρατά το κλειδί της καρδιάς σου. Πόσο romance πια!

Δες και τις φωτογραφίες που ακολουθούν για ακόμα περισσότερη έμπνευση.

Φωτογραφίες