Εσύ ξέρεις ποιες είναι οι τροφές εκείνες που θα βελτιώσουν το δέρμα σου; Μπορεί να μην τρελαίνεσαι κιόλας για κάποιες από αυτές (και με το δίκιο σου) αλλά προσπάθησε να τις βάλεις στη διατροφή σου. 

Μα που πας χωρίς λάχανο και σπανάκι; Προστατεύουν το δέρμα σου από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ βελτιώνουν την ελαστικότητα του. Ιδανικά πρέπει να δέχεσαι ποσότητα ίση με 3 κούπες από αυτά τα πρασινοφυλλοειδή λαχανικά. Μπορείς να τα χρησιμοποιείς ως βάση για τη σαλάτα σου ας πούμε.

Καρύδια και φυστίκια. Αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνες Β και Ε που βοηθούν ιδιαίτερα τα κύτταρα του δέρματος. Η βιταμίνη Ε καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος ενώ η Β βοηθάει περισσότερο την κυκλοφορία του αίματος, ώστε να δείχνει το δέρμα σου υγιές.

Μούρα και εσπεριδοειδή. Μα για τι άλλο; Είναι ό,τι πρέπει για τις τοξίνες! Περιέχουν βιταμίνη C που θα κάνει το δέρμα σου πιο απαλό επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.

Μήλα. Ναι να τα προτιμήσεις και αυτά, έχουν βιταμίνη C που βοηθάει την παραγωγή κολλαγόνου όσο να ναι, ενώ προστατεύουν το δέρμα σου από τον ήλιο.

Γάλα από ... αμύγδαλο. Τι κάνει τώρα αυτό; Προστατεύει το δέρμα από καταστροφές που προκαλούν οι ακτίνες UV. Μπορείς να το αναμείξεις με φρούτα ή να το χρησιμοποιήσεις όπως το άλλο γάλα, το γνωστό, ξέρεις.