Η εξεταστική φτάνει στο τέλος της κι εσύ σκέφτεσαι το επόμενο βήμα... Η πρακτική άσκηση ίσως είναι η νέα σου επιλογή γιατί πρώτον αποκτάς εμπειρία, δεύτερον γνωρίζεις καινούρια άτομα και τρίτον, πολλές θέσεις πρακτικής άσκησης είναι αμειβόμενες, άρα θα βγάλεις κι ένα χαρτζιλίκι.

Ελλάδα


- To CASTELLO BOUTIQUE RESORT & SPA που βρίσκεται στο Σίσσι Λασιθίου ζητά μαθητευόμενο/η υπάλληλο υποδοχής.
Απαραίτητα Προσόντα:
-Γνώση της λειτουργίας του τμήματος της Υποδοχής
-Γνώση τουλάχιστον της Αγγλικής γλώσσας
-Σπουδάστρια Ανώτερου ή Ανώτατου εκπαιδευτηρίου
Επαγγελματικές ικανότητες:
-Έφεση για μάθηση
-Σοβαρότητα και υπευθυνότητα
-Ομαδικό πνεύμα εργασίας
-Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
Επίσης, ζητείται μαθητευόμενη θεραπεύτρια spa.
Απαραίτητα Προσόντα:
-Γνώση της λειτουργίας, των συνθηκών υγιεινής και απολύμανσης των χώρων του Spa
-Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Επαγγελματικές ικανότητες:
-Έφεση για μάθηση
-Σοβαρότητα και υπευθυνότητα
-Ομαδικό πνεύμα εργασίας
-Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
Το ξενοδοχείο προσφέρει:
-Μακροχρόνια συνεργασία και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης
-Μεταφορά ή Διαμονή και διατροφή
-Άριστες συνθήκες και περιβάλλον εργασίας.
Πληροφορίες στο www.castelloboutique.com.

-Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με την εταιρεία Accenture, προσφέρουν τη δυνατότητα σε τελειόφοιτους προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών (πλήρους φοίτησης) του Πανεπιστημίου μας να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία μέσω Προγράμματος Έμμισθης Πρακτικής Εξάσκησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους αποκλειστικά, μέσω της ιστοσελίδας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα και σημειώνοντας μόνο έναν κωδικό ενδιαφέροντος. Για πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου (κα Μυρτώ Ραφαηλίδου τηλ.: 210-8203 216).

-Ο Όμιλος Εταιριών ΜΑΣΤΕΡ που βρίσκεται στην Αθήνα προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε τελειόφοιτους ΤΕΙ του τμήματος Πληροφορικής. Πληροφορίες στο www.masterkek.gr.


Εξωτερικό

- Η εταιρεία Concordis International που βρίσκεται στο Λονδίνο αναζητά project interns για πρακτική άσκηση στα τμήματα της έρευνας, των εκδηλώσεων κ.α. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν Γαλλικά ή Ρώσικα και να έχουν γενικές γνώσεις διεθνών σχέσεων. Βιογραφικά στο p.marsden@concordis.international. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1-3-2015.

-Η εταιρεία TRIAL που βρίσκεται στη Γενεύη αναζητά πρακτικάριους για το τμήμα της Επικοινωνίας. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το πτυχίο πανεπιστημίου στην επικοινωνία ή στη δημοσιογραφία, η εξοικείωση με τα social media, οι άριστες γνώσεις στα αγγλικά ή στα γαλλικά και οι γενικές γνώσεις digital communication. Βιογραφικά στο secretariat@trial-ch.org. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15-2-15. 

-Ο οργανισμός UNEP (United Nations Environment Programme) προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στη Βιέννη. Το τμήμα Programme Management του οργανισμού αναζητά απόφοιτους πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακού αντίστοιχου αντικειμένου, που να γνωρίζουν αγγλικά και γαλλικά. Προϋπηρεσία δεν απαιτείται. Πληροφορίες στο www.unep.org. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 7-2-2015.