Μήπως θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου και η μαμά σου σε απειλεί ότι θα βρεθείς ξαφνικά εκτός σπιτιού; Κάποιος θα την έλεγε υπερβολική, αυτό βέβαια μέχρι να έλεγες με θάρρος τo χρώμα που θες να βάψεις τα μαλλιά σου ... Μα μπλε, ροζ και μωβ; Κοίτα τι επιλογές έχεις (που δε θα σε στείλουν στους πέντε δρόμους!):

1. Extensions σε κλιπάκι. Και βάλε όσο χρώμα θες, κάνε το μαλλί σου και ουράνιο τόξο ανάλογα με τα κέφια σου. 

2. Βαφή που-φεύγει-μην-αγχώνεσαι-μάνα. Κι ας είναι κηρομπογιές, ας είναι της αδερφής σου, ας γίνει πανικός στο σπίτι. Μπλε , πράσινες, μωβ; ανταύγειες;μΚανένα πρόβλη,α. Επιλέγεις τις τούφες που θέλεις και τις περνάς με κηρομπογιά- ναι αυτά τα χρώματα παστέλ που ζωγραφίζαμε μικρές- ή ειδικές βαφές μιάς χρήσης αυτές που πωλούνται και στα καταστήματα με Αποκριάτικες στολές και μεταμφιέσεις. (Αν θες να κλειδώσεις το χρώμα πέρασε τα με σίδερο ισιώματος και ψέκασε τα με λίγη λακ)

3. Extensions κορδέλα. Λέγεται και μυστική τρέσα, όπως το βλέπει ο καθένας. Μπορεί να συγκρατούνται μ' αυτό το λεπτό κορδελάκι αλλά νομίζω ότι όλοι θα καταλάβουν το ένοχο μυστικό σου. Τι να κάνεις; Μια κοτσίδα, διάσπαρτες τούφες από δω κι από εκεί, μια φαρδιά κορδέλα πάνω σ' αυτή; Κάτι θα βρεις.

4. Extensions σε κοκαλάκι. Απλούστατο! Θα χρειαστεί να πας μέχρι το κομμωτήριο για την τοποθέτηση, είχα βάλει και γω μια μικρή τούφα όταν ήμουν στο σχολείο. Δεν κρατάει πολύ, ίσα ίσα μέχρι να τη βαρεθείς - η δικιά μου παρασύρθηκε στο βούρτσισμα. Μπορείς να την ισιώσεις, να την κάνεις μπούκλα, ό,τι θα έκανες και στα δικά σου μαλλιά.

5. Πλέξε μια κορδέλα. Μπέρδεψε τη με τα μαλλιά σου ή και περισσότερες μαζί και θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα. Ειδικά αν καταφέρεις ένα χτένισμα σαν κι αυτό!

6. Hair Wrap! Μου θυμίζει καλοκαιρινές διακοπές σε νησί, αρκετές φορές τιμούσα αυτούς τους υπομονετικούς ανθρώπους που σου έπλεκαν στα μαλλιά μια λεπτή τούφα με κλωστή. Αλήθεια δεν ξέρω που έβρισκαν την αντοχή. Το αγαπημένο μου από τα άλλα 5 για συναισθηματικούς λόγους.
(Άσε που τον Σεπτέμβρη που η τουφίτσα είχε κατέβει μπορούσες να δεις πόσο πολύ είχαν μακρύνει τα μαλλιά σου από τις διακοπές μέχρι να πας σχολείο. Ωραίες εποχές! Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι).