Μπες κι εσύ στον κόσμο του Storymood.com ! Πρόκειται για ένα νέο, on-line εργαστήριο, το οποίο δημιουργεί εκπληκτικά σχέδια, εμπνευσμένα από ειδικές ιστορίες. Ένα τραγούδι, μια εποχή, ένα πνεύμα των διακοπών, ένα ταξίδι, ένα μεγάλο έρωτα, κάτι σημαντικό που συμβαίνει στη ζωή μας μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για το έργο μας και μια σπίθα για την παρασκευή των προϊόντων μας. Εμείς δεν ακολουθούμε τις τάσεις. Τα προϊόντα μας είναι η τάση!

Είμαστε μια ομάδα πολύ ταλαντούχων, δημιουργικών και με πολύ φαντασία ανθρώπων που έχουν μια μακρά ιστορία φέρνοντας αξιοσημείωτων έργων για τη ζωή.Προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα μας περιλαμβάνουν ρούχα, κοσμήματα, κομμάτια του νοικοκυριού, όπως κούπες, δίσκοι, σουβέρ, και πολλά άλλα αντικείμενα, όλα καλλιτεχνικά φτιαγμένα σε ένα μοναδικό και μοντέρνο στυλ. Τα σχέδια και τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα για άτομα και επιχειρήσεις, όπου επίσης θα προωθήσουν την ιδέα και τις αξίες τους και να επιτύχουν ένα αποτέλεσμα που θα κάνει μια θαυμάσια διαφορά.

Οι πελάτες μας που αναζητούν μια προσωπική και διαφορετικό τρόπο για να δείξουμε στους άλλους ότι είναι τόσο σημαντικό, ώστε όταν επισκέπτονται storymood.com, να ξέρουν ότι θα βρουν εκεί, ότι ασυνήθιστο, έξυπνο και σημαντικό δώρο, σε σούπερ τιμές χωρίς όρια ηλικίας, ώρα, μόδα ή τον πολιτισμό.

Το σύνθημά μας είναι "making stories happen" και μπορούμε επίσης να σας παρέχoυμε, με ειδική παραγγελία σας, λύσεις για το ένα και μοναδικό, για την μεγάλη στιγμή σας και τη ζωή των αγαπημένων σας. Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε όλους όσους θέλουν ένα ασυνήθιστο και κομψό τρόπο για να πουν μια ιστορία!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του y-olo.gr “Share your Love” και κέρδισε πανέμορφες κούπες, μοναδικές T-shirt και θήκες κινητού τηλεφώνου.

 

Καλή επιτυχία!!!

Φωτογραφίες