Είτε πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο, είτε όχι, η ημέρα αυτή είναι μια ευκαιρία για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να εκφράσετε την αγάπη σας. Στο Hilton Αθηνών, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ξεχωριστή: gourmet μενού 5 πιάτων στο Galaxy Restaurant με θέα τα φώτα της πόλης, Guest DJ στο Galaxy bar, πλούσιο μπουφέ για ερωτευμένους στο Βυζαντινό, ειδικά πακέτα χαλάρωσης και ομορφιάς στο Hiltonia Spa, αλλά και ειδική τιμή διαμονής για μια ρομαντική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το Σάββατο, 14/2 ο μπουφές του Βυζαντινού βάζει τα καλά του κι εμπλουτίζεται με φίνες, ντελικάτες γεύσεις, όπως noodles με αστακό και φρέσκο κόλιανδρο, σαλάτα νισουάζ με τόνο tataki, σαλάτα με αβοκάντο και γαρίδες, ριζότο με τρούφα, σολομό gravlax, φιλέτο Wellington με σος πιπεριού, ψητή σφυρίδα κ.α. Ο μπουφές γλυκών θα σας εντυπωσιάσει: τρούφες και μακαρόν, τούρτα με σοκολάτα γκανάς, μους λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους, αχλάδια ποσέ με σος σοκολάτας, πάβλοβα με άγρια μούρα και συντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκες φράουλες!

Αν αναζητάτε ακόμα περισσότερη επισημότητα, στο Galaxy Bar & Restaurant ο executive chef Κώστας Αθανασίου θα σερβίρει gourmet μενού 5 πιάτων με θέα τα φώτα της πόλης. Στα decks, o guest DJ Παντελής Στασινός για να συνεχίσετε ως αργά με χορό και κοκτέιλ. Το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί να οδηγήσετε, γιατί αξίζει να επωφεληθείτε από την εορταστική τιμή διαμονής στα €109 με πρωινό.

Μην παραλείψετε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας μια απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης στο Hiltonia Spa. Από τα πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το “Spoil her” για εκείνη, το “Adore him” για εκείνον ή το “So Happy Τogether”, ένα χαλαρωτικό, ανατολίτικο μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο μαζί.

Για πληροφορίες, τηλεφωνήστε: 2107281100 (δωμάτια), 2107281400 (Βυζαντινό), 2107281402 (Galaxy), 2107281801 (Hiltonia Spa).

 

Valentine packages for him!

Adore him! για τον αγαπημένο σας (€150, αρχική τιμή €260)

Περιλαμβάνει:

-Mediterranean Wish – 4 Hand Massage 60’

Ένα ολιστικό μασάζ, που ξεκινά με το άγγιγμα πουγκιών και κινήσεις shiatsu δίνοντας αρμονία σε όλο το σώμα. Κατά τη διάρκεια αυτή, το καθαρό κερί που λιώνει είναι έτοιμο να δουλευτεί ως λάδι για τη μάλαξη. Επιλέξτε το άρωμα της αρεσκείας σας ανάμεσα σε εκχυλίσματα Ελιάς, Λεβάντας ή Κίτρου και απολαύστε το χαλαρωτικό τελετουργικό με δύο θεραπευτές και τέσσερα χέρια!

-Ολοήμερη χρήση των εσωτερικών εγκαταστάσεων (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ)

So Happy Together! μια εμπειρία που θα απολαύσετε και οι δύο μαζί (€160, αρχική τιμή €320)

Περιλαμβάνει:

-Oriental Massage (60’)

Χαλαρωτικό ανατολίτικο μασάζ  που πραγματοποιείται με ένα αρωματικό «πέπλο» στο σώμα από άνθη τριαντάφυλλου και πορτοκαλιάς και το λάδι Huile Somptueuse® de l'Orient της Cinq Mondes, ένα μείγμα από ελαιόλαδο, σησαμέλαιο, λάδι αργκάν και αιθέρια έλαια από ευκάλυπτο, κέδρο και κανέλα. Το μασάζ αυτό προέρχεται από τη παράδοση του χαμάμ του Μαρόκου και γίνεται με αργές και βαθιές κινήσεις χαρίζοντας ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων στο κόσμο του “ Χίλιες και μια νύχτες”.

-Ολοήμερη χρήση των εσωτερικών εγκαταστάσεων (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ)

Τα πακέτα είναι διαθέσιμα για αγορά από την 1η  έως την 28η  Φεβρουαρίου 2015 και μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.