Το Swan Beauty Lounge είναι ένας μοναδικός χώρος ομορφιάς και χαλάρωσης που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή που θα τον επισκεφτείς.

Πρόκειται για ένα χώρο υψηλής αισθητικής που παρόμοιο μπορεί να συναντήσεις μόνο στο εξωτερικό.

Μίνιμαλ διακόσμηση με έντονα ζεν στοιχεία, συνδυάζει ένα νεοϋορκέζικο στυλ αντιπροσωπευτικό της Δύσης, με τη φύση και τη φιλοσοφία της Ανατολής.

Εδώ κανείς μπορεί να βρει μία μεγάλη ποικιλία από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, lasers αποτρίχωσης και ανάπλασης, δερματολογικές εφαρμογές, αδυνάτισμα αλλά και χαλαρωτικά  & ενεργειακά μασάζ που θα σε ταξιδέψουν.

Στο χώρο προσφέρεται δωρεάν πριν από οποιαδήποτε θεραπεία η δυνατότητα χρήσης του χαμάμ ή της σάουνας προκειμένου να χαλαρώνετε πριν καν ξεκινήσετε την θεραπεία που έχετε  επιλέξει.

Μεμονωμένα ή συνδυαστικά, όλα τα προγράμματα προτείνονται βάση των εξατομικευμένων πραγματικών αναγκών του πελάτη κάτι που διακρίνει & ξεχωρίζει τόσο το χώρο, όσο και το προσωπικό του Swan Beauty Lounge, το οποίο με αυστηρό επαγγελματισμό αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση προτείνει λύσεις για κάθε ανάγκη.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην διακριτικότητα αλλά και στην χαλάρωση, όπου prive δωμάτια θεραπειών, με αυτόνομη μουσική, σας απομονώνουν από τη δύσκολη πραγματικότητα και σας χαρίζουν εμπειρίες χαλάρωσης και δόσεις πολύτιμης αναζωογόνησης.

Έχοντας συμπληρώσει τα 5 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς και της χαλάρωσης, το Swan Beauty Lounge έχει ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί από όλους εκείνους που αναζητούν την πολυτέλεια, την αποτελεσματικότητα, αλλά και τις προσιτές τιμές.

Γνωρίστε κι εσείς το Swan Beauty Lounge:

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει από ένα relaxing massage για το χρονικό διάστημα 16/02 με 20/02 και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Το αξίζετε….